Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Lunapark? Lidi ho tu prostě postavily... a pak došli peníze. Tak tu prostě dál tak stojí... Jasně a neodpojili ho od rozvodné sítě a nevypnuly stroje.... A před kolika lety? Jak dlouho trvá než než vyroste 1 strom? Což potom celí LES!  O_o

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Horor to není, ale to vůbec nevadí. Já se bavila a to je důležité. Však tento film je za účelem zábavy. Je to spíše fantasy/komedie. A je to film pro dobrou náladu.

Uživatel Sylviiii smazal svůj příspěvek.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Tesil jsem se na typickou Blackovku ve stylu Year One, ale tohle je spise rodinna komedie pro  male a mensi deti, neco ve stylu Walta Disneyho.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Deryll

Já bohužel v sále plném puberťáček co nejčastěji řešily anatomii charakterů než děj samotný.... fakt kulturní zážitek. 

Jak na stmívání origin.. B)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama