Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (81)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Už ohranejší lego film a žiaľ najslabší. Kvalita padla a celkovo je film určený mladšiemu publiku. Jackie Chan na začiatku poteší ale dej je taký chaotický že aj to dieťa zabudne o čom to vlastne bolo. Zhrniem to len že ide o klasickú zápletku zlého otca a jeho strateného a nechceného syna. Radšej deckám pustite Batmana či prvý Lego MOVIE. Ninjovia však tiež možu zaujať no väčšinu neosloví. 2* ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jsou to již tři roky co dorazil LEGO Příběh. Obrovské překvapení které dokázalo dokonale skloubit dětskou fantazii s dospělým humorem. Letos dorazil již jeden spin-off LEGO Batman film který sice fungoval o poznání méně ale pořád dokázal fungovat tak jak se na ochránce Gothamu sluší patří. A překvapivě funguje i druhý letošní spin-off Lego Ninjago film. Takže předně- Hrdinové filmu Ninjago mi nebyli před filmem známí takže jsem téměř nevěděl do čeho jdu. Bavil jsem se fakt od začátku do konce. LEGO® Ninjago® film dokáže zabit děti i dospělé- Dospělý humor ve filmu je a je ho opravdu hodně (Zkuste mi najít 8 leté děcko které pochopí odkaz na Whistlerovu matku či kung-fu filmy) a i když je český dabing slušný, originální verze s Jackie Chanem, Davem Francem či Michaelem Peňou by mě asi potěšila víc. Hlavní myšlenka filmu je vztah Llyoda a jeho podlého otce a o to jak se tito dva dávají dohromady- A závěr jejich příběhové linie dojme tak jak po předchozích 90 minutách má. Sice žijeme v roce 2017 kdy se otcovské otázky řeší ve filmech často ale LEGO Ninjago rozhodně nezaostává. Pohyblivá animace je pořád nádherná, stejně jako u předchozích LEGO filmů. Ninjago sice nemá takovou sevřenost jako původní LEGO příběh avšak s LEGO Batmanem se jedná o další fajn spin-off. A kostičkové univerzum mě nepřestává bavit. Takže se těším na LEGO příběh 2! ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Připravte své Ninjago chtivé synátory na to, že tohle nemá se seriálem dvakrát velkou spojitost; respektive žádnou. Ušetří si zklamání nad tím, že zrovna ten jejich oblíbenec se tam sotva mihne (v našem případě ohnivý Kai). Předloha je sice neskrývanou vykrádačkou Želv Ninja a Power Rangers, ale solidní vykrádačkou, která má různorodý tým, kde každý je stejně důležitý. Ve filmu jde pouze o Lloyda (ten zelený). Což je na úrovni toho, kdyby celovečerní Želváci byli jen o Leonardovi a ten by navíc neměl ani své meče, ani nestál proti tradičním protivníkům a navíc řešil problém rodinného rázu. A řeší se to ve stejném ztřeštěném stylu a se stejnými tématy jako v předchozích dvou LEGO® filmech. Tentokrát o to hůře, že to nefunguje jako celek; scénář nebyl silnou stránkou ani u Příběhu/Batmana, ovšem zde absentuje již zcela. Stále to však má tak zběsilé tempo a tolik nápadů, vtipů a aluzí (tvůrci neopomenou ani na tradiční titulkový sestřih Jackieho nepovedené eskapády), že se u toho nelze začít nudit. A to ani pokud jste v roli povinného doprovodu/nechtěného rukojmího. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Lego, Lego!!! Nemám skúsenosti s tým, že som sa bavil so stavebnicou, ale zase mám skúsenosti s tým, že mám prevetrané celovečeráky. Tento prídel je blbý spôsobom, ktorý pochopí len obdivovateľ, resp. fanda stavebníc. A vlastne nič iné ma nenapadá. Možno len to, že by sa mali vrátiť pôvodný tvorcovia. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zdaleka nejslabší Z Lego filmů...je tu sice pořád přehršel nápadů a několik funkčních fórů,stejně jako zběsilé tempo (které ale už Lego Batmana dělalo lehce nepřehledným),ale zároveňˇje příběhově nejslabší...tedy ne,že by Lego Batman měl zrovna oscarový scénář,ale pořád to byl aspoň Batman,,,a navíc ještě vykrádá již 100x viděné (Želvy ninja,Power Rangers,libovolný rodinný nebo ninja film).K dobru pak není ani to,že zatímco Batman je již zajetá značka a Lego Movie přineslo vlastné svět,svět Ninjaga je něco co už existuje nějakou dobu (seriál atd) a tím pádem je tak Ninjago movie určeno spíš pro sepicfickou skupinu.Ne snad že by ti Ninagem nedotčeni měli úplnou smůlu,je ale celkem pravděpodobné že fandové se budou bavit o něco víc...60% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (7)

  • Úvodní útok na město je velice podobný úvodnímu traileru hry „Command & Conquer: Red Alert 2“. (LordArthas)
  • Lloydovy v mobilu zní úvodní znělka z Ninjago (2011) animovaného seriálu. (LordArthas)
  • Jedná sa o samostatný film, ktorý nemá spojitosť so seriálom Ninjago - Nindžova cesta (2011). Zároveň je však založený na sérii LEGO stavebníc Lego Ninjago, ktorú vytvorila rodinná dánska spoločnosť The Lego Group. (LuiCJ)

Související novinky

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Lego filmy berou kina útokem

Lego filmy berou kina útokem

08.08.2014

Studio Warner Bros. včera oznámilo data premiér pro devět nových comicsových filmů a dvě „filmové události" (spekuluje se o tom, že jde o první dva díly potterovských Fantastických zvířat). A pauzu… (více)

Reklama

Reklama