Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo si myslí že viděl všechno, tento opus ho vyvede z omylu. Boj raketoplánu (pilotem je Hasselhoff !!! - snad ještě větší osel a herecký jalovec než Ziering) proti žralokům kteří létají v pohodě i ve vesmíru a porod sežrané manželky hlavního hrdiny v břichu žraloka jsou jen malé příklady - to se prostě musí vidět celé!. Zřejmě na to chodí hodně lidí, když byly natočeny už čtyři filmy s tématem z nebe padajících žraloků...jsou věci, které nepochopíš... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Cože? 34%? No, vlastně proč ne. Thunder Levin rozpálil klávesnici doběla, takže jeho žraloci, kteří opět vypadají velice "věrně" tentokrát nejen plavou, létají, jezdí městskou hromadnou dopravou, ale nově také procházejí zdmi budov a vládních bunkrů. K Levinovi se i tentokrát přidal Christopher Roth, aby mě znovu nechal žasnout nad svým uměním, přesunout během mrknutí oka osoby a předměty. Je pravda, že proti Žraločím tornádům má většina porno filmů propracovaný příběh, ale hvězdičku za to, že jsem se opět brutálně zasmál, udělit musím. Vždyť trupíkův hrdinný boj, žraloci ve vesmíru nebo porod by neměly zůstat zapomenuty. Dokonce i ten zoufalý pokus o patos dokázali tvůrci zkazit, takže byl dokonale vtipný. ()

Reklama

farfalla 

všechny recenze uživatele

Lidé si zvyknou na vše. I na tornáda, ze kterých padají žraloci a ukusují hlavy. Ale David Hasselhoff a žraloci plující vesmírem, jsou na mně příliš silný kafe. Naopak neotřelá je závěrečná výzva k hlasování. (Mimochodem Tary Reid už mám dost...) ['Sharknado' (2013) a 'Sharknado 2: The Second One' (2014)] ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvod ala Bond neměl chybu, pak už následovalo to, co by měl divák očekávat. Opět odkazy na řadu snímků, krvavé zákusy a jednou z nejlepších scén je ta s novorozencem. Hodnotil bych výše, jenže tentokrát mi přišlo, že žvanivé pasáže měly až nepřiměřeně velký prostor. Pobavila horská dráha, oběžná dráha kolem Země i s vtipným zakončením a povedená reklama na studio Universal. A jako vždy plejáda známých herců, kdy jen namátkou potěšili třeba Lou Ferrigno (nejznámější role Hulk) nebo Jackie Collinsová, která hrála samu sebe. Pro fanoušky a diváky nad věcí stále pěkná zábava, kde se pro vědro krve nejde daleko. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Podle mě nejzábavnější díl. Začalo to atakem DC, kde v Bílém domě Fin zrovna přebíral Řád zlaté motorové pily, když v tom tam vtrhli žraloci. Potom se to trošku zaseklo a zdálo se, že létající paryby už nemají co říct. Pak ale nastoupil Hasselhoff a Ferrante posunul hranici absurdity ještě dál než k nebeským výškám. U závěrečného přistání v žraločím modulu a porodní scény jsem se smál, až mi slzy tekly. Z principu dávám odpad, ale je to prča. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v amerických státech Florida a Kalifornie. (Terva)
  • Dne 3. března 2015 vyhlásila většina výrobní produkce stávku kvůli nedostatečnému finančnímu ohodnocení. Všichni stávkující byli vyměněni a film byl dotočen s náhradní produkcí. (Terva)
  • V jedné scéně okolo 47. minuty, kdy prší žraloci na zábavní centrum, je záběr do kina, kde diváci koukají na film Útok trojhlavého žraloka (2015), což je také film společnosti SYFY. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama