Reklama

Reklama

Jezero vs. Anakonda

  • USA Lake Placid vs. Anaconda (více)
Trailer

VOD (1)

Obrovský krokodíl ohrozuje obyvateľov Lake Placid z jednej strany, z druhej obrovská zmutovaná anakonda. Miestny šerif musí nájsť spôsob, ako zničiť tieto dve príšery skôr, ako zabijú celé mesto. (TV Markíza)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

hladass 

všechny recenze uživatele

Ne, tady nemá smysl psát sáhodlouhý komentář, jedná se totiž o klasickou blbost ze stáje SyFy, která může být pro fanoušky žánru zajímavá jen a pouze přítomností hororové legendy nejtěžšího kalibru, Robertem Englundem, který je po událostech v Lake Placid 4 vylepšen o pásku přes oko, protézu a háku místo ruky... Prostě frajer, který ale stejně jako v předchozím díle hraje spíše křoví, ale i tak patří k tomu nejlepšímu z celého filmy... Další za zmínku stojí hlavní roztleskávačka, něco tak odporně otravného jsem snad ještě neviděl... A zbytek je už jen vata... Včetně digitální hadice a krokouše a rádoby drsňácké Yancy Butler... Při vzpomínce na parádní první Jezero, zůstává jen nepříjemná pachuť... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tak už se sem šine. Je to výstavní kousek............. Robert Englund je borec. Sice je to céčkový film, ale to maskování mu sluší - páska přes oko, hák místo ruky a protéza na noze - já se prostě musel smát. CITÁT - Ten krokodýl se probudil.............. Pro ty, kterým se líbilo první Jezero a nebo první dvě Anakondy - hoďte se do klidu, tohle s tím vůbec nemá - filmově - nic společného. Sice je tu zmíněno pár aspektů z těchto filmů, celek s tím však nemá co dělat. Scénář je příšerný, z hudebního doprovodu vám slezou nehty a raději skočíte do akvária plného anakond a herecké obsazení bych, krom Englunda, naházel krokodýlům. Jediná dobrá je kamera, v rámci svých možností a některé vtipné scény u kterých jsem se zasmál. CITÁT - Nudím se, ať jdou plavat. Všichni do vody, no tak blbky.......................... ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Súboj štvrtých pokračovaní Lake Placid a Anacondy zaváňal obrovským prešvihom, na počudovanie to však nakoniec nebolo až také hrozné, ako som očakával. Samozrejme, všetko je to ultra lacné, počítačová animácia úbohá, dej kopíruje takmer otrocky množstvo svojich predchodcov - pošahaní výskumníci financovaní ešte pomätenejším boháčom robia genetický pokus na najnebezpečnejších zvieratách, aké sa im podarilo splašiť a na prekvapenie všetkých im tie zdrhnú. Aj keď by to mal byť súboj anakond a krokodílov, oveľa väčší priestor dostanú plazy s končatinami, ktoré si labužnícky pochutnávajú na skupinke miestnych hlupaní z istého vysoko váženého sesterstva. A práve ich super nafúkaná šéfka a jej hlášky sú okrem výkonu Freddyho Englunda a Yancy Butler detailami, ktoré zdvíhajú celý film z bahna odpadu. A samozrejme, aj hláška staršej pani, ktorá vysvetľuje policajtom, že ona nie je hlúpa, veď sleduje reality šou... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Často sa stáva, že do prvotriednej hovadiny obsadia známu tvár, ale ani tá nemôže úroveň takéhoto filmu vylepšiť. Tento krát je reč o Robertovi Eanglundovi, ktorý si z času na čas odbehne k projektom, ktoré ho nepreslávia, ale nejaký ten dolár mu dajú. Ani neviem, ktoré časti som videl a ktoré nie, ale je to úplne jedno, vždy ide o iný infantilný príbeh, ale tento krát sa mi páčila milá zábavnosť. Hlavne, keď do príbehu vstúpilo sesterstvo a jej hlavná hviezda a tá to tam válala, normálne som jej držal palce aby prežila, no niekto bol asi proti.  Hovoriť o blbých dialógoch, zlých hercoch, či úbohých trikoch je v tomto prípade zbytočné, každý kto už ma niečo napozerane z tejto kategórie filmov vie, čo má čakať a ja som vedel a normálne som sa bavil. Slabé 3* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ehm, hned první strašlivá věc kterou uvidíte je xicht Yancy Butler.Tahle kdysi krásná a roztomilá dračice má pytle pod vočima, že v nich snad měla i nasráno a pleť zdravou jako čtyřicetiletá šlapka s několikaletou závislostí na heroinu.Těžko říct, jestli měli tvůrci tak málo financí, že chudák Yancy neměla ani makeup, ale předpokládám, že tahle herečka už nějakej ten pátek prostě kurefsky chlastá.Další věc je Corin Nemec, ten dopadl od Hvězdné brány na takové dno, že když spláchnete doma hajzl, tak všechny sračky dopadnou k němu před barák, on se v nich pak začne rochnit a z těch opravdu nejlepších kousků si vybírá, čim že nás to zase v televizi potěší příští víkend.Příběh je ubohá somařina, herci jsou strašný, výkony zoufalý a efekty odporný.Typický totálně nulový shit, který parazituje na dvou povedených béčkách, jejiž první díly byly platným přínosem do filmového průmyslu.Tyhle televizní vředy bych vyoperoval za živa všem zůčastněním.Všechno je tak strašně přeafektovaný, že nevěříte svým očím.Tak např. šéfka dívčího spolku je taková píča, že všechny píči ze všech filmů a všech omega, beta, gama atd. píčách nesahají téhle ultramega svini ani po růžový ponožky Hello Kitty.Zástupce šerifky je tak moc vymaštěnej, zbrklej a zoufalej, že ani Martin Short a Pierre Richard dohromady by nestačili na jeho demenci.Šéfka multimiliardové společnosti přijede na místo činu v teplákách, s jednou krabicií na vejce, třema přesteroidovanejma komparzistma co maj air softky a jdou lovit dvacetimetrového hada a to vše v lese za režisérovou chatou někde ve Wyomingu......za pár scén a partu polohanejch kurev dám jednu *, ale asi už fakt měknu.15%. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama