Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Časem se dostanete do věku, kdy vaše odsouzení na doživotí už daňové poplatníky tolik nestojí.. Velkoryse obsazený duchna-heist, který se na jedné straně snaží pohrávat s klišé (předání štěněte) a na druhé servíruje věci, o jejíchž využití v dalším průběhu nemáte pochyb (pomoc asijské holčičky). O humor se stejně jako v Grudge Match stará především A.Arkin, sir Michael Caine zase nenuceně rozdává noblesu. Opakujícího se M.Freemana bych nahradil De Nirovou postavou lupiče McCauleyho z Heat, ale chápu, že tady se mělo jednat o amatéry a taky je tu ten menší detail, že doktor Al Pacino už zařídil eutanázii.. Zdá se mi to, nebo se začínají čím dál tím víc objevovat filmy, v nichž se na finanční instituce z principu pohlíží jako na zločinecké syndikáty? Přichází čas bankster movies.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Povedená jednohubka ve stylu Stand up guys, kterou si již zřejmě znovu nepustím, ale vesměs jsem se dobře bavil a ač by mě mohlo mrzet, že velikáni typu Caine nebo Freeman točí film z tohodle ranku a ne poprvé, vlastně je to jejich jediná šance jak uhrát ještě hlavní role. A pořád mají charisma a ostrovtip, takže proč ne...7/10 ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Asi jako když se člověk těší na prázdniny k dědovi.. Plánuje si všeliká dobrodružství... A nakonec, když k dědovi opravdu přijede, dostane tejden skuhrání, že stáří je na hovno, život je na hovno, všechno je na hovno. Děda ani úplně neví, kdo jsou jeho příbuzní nebo kam dal klíče od kůlny ... A když už máš pocit, žes ho konečně ukacal na výlet do lesa (čili, že se po tom týdnu skuhrání začne konečně něco dít), tak si omylem počůrá kamaše. Jako je to svým způsobem zábavný, žejo... Ale člověk u toho spíš trpí. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Může to na někoho působit z mé strany jako nadhodnocování, ale za sebe si ani rychle nevybavím, kdy jsem se naposled dokázal tak výborně pobavit u současné americké žánrovky. Rozhodně překvapení... a že éra loupežních komedií už dávno pominula? Jo, tak o to víc potěšil vcelku povedený stylový návrat s příjemnou atmosférou, dobrým scénářem i režií, několika retro odkazy a hlavně třemi nestárnoucími sympaťáky v hlavních rolích, z nichž nejen Michael Caine opravdu s léty zraje jako víno. Moderní grafické nápady neruší, naopak též skvěle fungují v souladu se svižným nádechem této milé záležitosti. V rámci žánru za mě nadprůměrný kousek s velmi dobře zvolenou kratší stopáží, který mě pobavil natolik, že jsem dokázal relativně přehlídnout všechna klišé či občas i menší předvídatelnost. 75% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Braff si zřejmě myslel, že když má k dispozici tak ostřílenou sestavu, nemusí se ani moc snažit a bude stačit herce občas jen mírně nasměrovat. Copak o to, Freeman, Caine a Arkin se evidentně bavili, ale pro mě to bylo místy utrpení. Vtipu, či nedej Bože gagů, jsem se prakticky nedočkal. Ten odlehčený styl sice mohl být fajn, ale občas to chtělo přitvrdit muziku, což platí zejména pro loupež, která měla být vrcholem, ale byla naprosto jalová. Stejně jako příprava, následné vyšetřování či odhalení toho, jak to bylo celé geniální. Těch 40% je spíš z úcty k přítomným veteránům. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama