Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté Hank Rafferty a jeho parťák Charlie Reed se při akci dostanou do přestřelky, během níž je Charlie zabit. Vyšetřováním je pověřen detektiv McDuff. Zanedlouho se Hank dostane do sporu s užvaněným černochem Earlem Montgomerym, kterého právě vyhodili z policejní akademie. Když Earl propadne panice kvůli čmelákovi, pokusí se Hank hmyz odehnat obuškem. Náhodný svědek vše natočí na videokameru a nahrávku prodá televizi. Nešťastný Hank je vyhozen od policie a odsouzen za napadení na šest měsíců. Po propuštění nastoupí u bezpečnostní agentury a je odhodlán na vlastní pěst vypátrat vraha svého parťáka. V noci přistihne ve střeženém objektu zloděje a opět se dostane do přestřelky, do níž nečekaně zasáhne i Earl. Pracuje totiž jako strážný u stejné agentury. Zatímco zlodějům se podaří uniknout, Hank a Earl jsou zadrženi policií. Po propuštění pokračují v pátrání a dostanou se do kamionu zlodějů, směřujících do Mexika. Uvnitř najdou prázdné sudy. Když zjistí, že jsou zhotoveny z neznámé slitiny a že s pašeráky musí spolupracovat někdo od policie, ukryjí náklad tajně v garáži Hankovy bývalé přítelkyně Denisy. Oba muži pak vyrazí do akce, aby konečně dopadli zločince i jejich policejního spolupracovníka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Miestami som sa aj celkom pobavil, ale o nič viac ako na iných (asi 5000) filmoch s veľmi (a myslím tým VEĽMI) podobným námetom a takmer identickou dvojicou hlavných hrdinov. Ten dokola sa opakujúci vtip o černochoch u mňa na moje vlastné počudovanie fungoval a Steve Zahn mi pripadal celkom sympaticky. Preto dávam tie 3 hviezdičky bez akýchkoľvek výčitiek svedomia. ()

cmman 

všechny recenze uživatele

Ale jo, viděl jsem to již několikrát a pokaždé se to dalo. I když neustálé mletí na téma černoch x běloch je otravné a v současné době lehce provokující. Tak mě napadá, že se ještě nikdo nepustil ve filmu do souboje s islámem. Ale tam to není o barvě kůže, ale náboženství, takže jsem si odpověděl :-) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Policajti na baterky neni žádná komedie, která by nějak uvízla v paměti a člověk se bavil tim, co se odehrávalo ve filmu ještě nějakou dobu po skouknutí, ale i tak to nabízí rozhodně slušnou porci zábavy, kterou obstarávaj Steve Zahn a Martin Lawrence v poctivých dávkách celej film a očas dojde i na slušnou akci. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Asi nepůjdu s davem, ale co... Mě se to líbilo, mělo to šmrnc, originální humor, spád a zasmál jsem se u toho dokonale... co víc si přát od komedie. Bravurně zvolené duo černocha (Lawrence) s bělochem (Zahn). Černoch tak trochu ulítlý magor bez sebeúcty, běloch zase hodňas s neprůbojnou povahou. Ale nakonec je z nich dobrá, originální a hlavně směšná dvojka. 80% EDIT: Hmm, posledních pět komentářů se nějak nemohu ztotožnit s celkovým hodnocením Čsfd. Nevím, čím to je. Jestli si schválně vybírám filmy, o kterých vím, že mě nebudou bavit. Nebo jestli je to mnou... Nebo tím, že mám na filmy méně času, než dřív a tím pádem si je dost nevychutnám... netuším. Ty filmy, co jsou zase podle Vás uživatelů špatné, se mi zase líbí. Třeba to tak má být, asi jsem jiný. :-) ()

Beawish 

všechny recenze uživatele

"Velkohubý komik Martin Lawrence pocházející z Německa už dlouhá léta rozděluje diváky na dvě nesmiřitelné skupiny – na ty, co ho k smrti nenávidí, a na jeho obdivovatele." Rád bych se s ním (tím obdivovatelem) setkal a zeptal se, co proboha na Lawrencovi vidí. Po pěti minutách této "komedie" jsem měl silné nutkání nějak mu ublížit. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (6)

  • Při autohoničce na vrakovišti, kde hlavní hrdinové ujíždí v policejním autě, nabourají pravý přední bok auta (blatnik, světlo, nárazník, atd...) v dalším záběru je ale auto zcela v pořádku. (Dzarule)
  • Celý film sa natáčal v Los Angeles s výnimkou scén z pláže, ktoré boli natáčané v San Franciscu. (Real Tom Hardy)
  • Policajný riaditeľ Washington jedol vo filme chipsy značky Lays. (BoncheR)

Reklama

Reklama