Reklama

Reklama

Koruna - Série 3

(série)
Trailer 1
Velká Británie, 2019, 8 h 53 min (Minutáž: 47–60 min)

Tvůrci:

Peter Morgan

Hudba:

Martin Phipps

Hrají:

Olivia Colman, Helena Bonham Carter, Tobias Menzies, Josh O'Connor, Emerald Fennell, Ben Daniels, Jason Watkins, Michail Gorevoj, Marion Bailey (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Královská rodina se v 60. a 70. letech musí vypořádávat s konflikty a zradou, ale zároveň se snaží udržovat tradice v rychle se proměňujícím světě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (60)

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový příběh s novými herci, čímž tvůrci naznačují, že se jedná o další období Královské rodiny. Způsob zpracování se mi moc zamlouvá, ale když porovnám herce z první a druhé řady, tak se jedná o tragickou volbu. A nedivím, že hodnocení klesá oproti předchozím řadám. Nicméně, 3* by bylo málo, ale úrovně 2. řady dosaženo nebylo. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu jsem se obávala změny obsazení, ale v podstatě jediný, kdo mi malinko vadí, je představitel prince Philipa. Jinak některé jednotlivé díly mi připadají tak skvostné, že bych je doporučila i jako jednotlivé "filmy" všem těm, kteří na celý seriál nemají čas nebo náladu... nemůžu se dočkat další serie! ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám slabost pro Charlese. Vždy mi připadal jako člověk slušný, přestože malinko plachý, člověk milý, srdečný a přesně tak ho Josh O´Connor vyjádřil, což byla voda na můj mlýn. Velmi dobré. Změna obsazení, přestože taková kvalitní sešlost se jen tak nevidí ( a všichni zúčastnění patří k mým oblíbencům), mi taky dvakrát nesedla, ale pochopit se to dá a naskočila jsem záhy. Horší je, že většina dílů neměla takový tah na bránu, jako předchozí dvě série a seriál se zbytečně a příliš často plácal ve hře na emoce a na city. Poslední díl dal v tomto cajdání Koruně korunu. Ale určitě nezanevřu, na další sérii se ráda podívám. Nejlepší díly 3,4,6. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakmile jsem přestal očekávat významné "dějinotvorné" události v každém dílu – táhlou politickou krizi nepočítali ani scénáristé, bezchybně natočený (opět skvělá výprava, kamera, hudba) vhled do prominentního rodinného kruhu, smýšlení jeho členů a běžných (vladařských) povinností si mě znovu podmanil. Brilantní výkon podalo celé nové obsazení, vyzdvihnout ale musím Olivii Colman, jejíž (zdánlivě) čím dál víc od reality odtrženější, staromódní domácí "puťka" si o to působivěji dokáže dupnout, když je zapotřebí. ()

Galerie (179)

Zajímavosti (2)

  • John Lithgow (Winston Churchill), Pip Torrens (Tommy Lascelles) a Leonie Benesch (princezna Cecile) jsou jediní tři herci, jejichž postavy nebyly ve třetí sérii přeobsazeny staršími herci (nepočítáme-li dětské herce, hrající některé postavy ve flashbacích). (hansel97)

Reklama

Reklama