Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Miroslav Donutil, Jiří Dvořák, Radomír Švec, Alois Švehlík, Viktor Preiss (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Blueeyes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Jiřího Langmajera se vždycky ráda podívám a tady se před kameru dostává po velkou část stopáže, potud je to v pořádku. Táňa Vilhelmová, která je přisámpánu stejný prcek jako já, mi ale jako policajtka fakt nesedí. Může se tvářit jako profík a herecky se snažit o stošest, ale ne, tohle neberu :-). Co se kvality zápletky, stylové čistoty děje a tahu na branku týká, tak první série z toho vychází jednoznačně lépe. Ano, tady je postav jako na demonstraci a toho prostoru k rozvinutí nějaké té divácké teorie i poskytnutých indicií je jako šafránu. Ale pořád je to v porovnání se všemi těmi Kriminálkami Anděl, Horní Dolní či Praha Sedlec, nebo co, pořád velmi velmi nadprůměrný počin s výtečnou režií a hodně slušným scénářem. Spoiler!!! Tak ona to byla Šifra mistra Leoparda počesku... No tak nakonec proč ne. Je to takové, milé, historické a lokální :-) ()

G04T 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi dvě až tři první epizody trochu zmatkové i pár chybiček v těch dalších epizodách by se našlo, ale i tak je to super. Má to atmosféru (co taky čekat od Stracha) a má to skvělou zápletku. Franěk se jevil jako důstojnej chlap a pak.... No nic.. Koukněte se sami. Bavil mě hlavně Dvořák. P. S. : Myslím, že Česká televize moc nemá ráda M. Etzlera. Ale nebudu spoilerovat. ()

Reklama

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově poměrně povedená krimi mini-série, ale na původní filmy to prostě nemá. Tajemno vystřídá série nudných dialogů a ze záhadných zločinů zůstanou prachsprosté vraždy, které jen málo připomínají původní styl a koncepci zločinů z prvních filmů. Celá záležitost si ovšem drží svojí kvalitu, především díky skvělému obsazení i vedlejších postav, které celý seriál pozvedají i přes některé trhliny ve scénáři. Co bych asi nejvíce vytkl je již výše zmíněná absence tajemna, mystika a minulost odsouzena hrát druhé housle za stínem lobistů a moderních úkladů mocnářů, kteří plní funkci tajného a tajemného bratrstva spíš jen jako druhotnou povinnost. U pana režiséra Stracha vždycky tak trochu čekám, že se budu bát a budu googlit okolnosti historických vražd a nebo méně známých událostí, ovšem v této druhé části mi chyběly tyto záležitosti obě, nebál jsem se u žádné scény a historie a tajemno se zde taky prakticky neobjeví. Naproti tomu mě velmi zaujala originální přemyslovská myšlenka následníka a s tím spojená celá zápletka, která měla být dle mého názoru zapletena trošku jinak. ()

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O hodně slabší než první série, kterou považuji za suprovou. Někdo tu napsal, že mu to připadalo jakoby se tu někdo pokoušel zjistit, kolik herců s nulovým přínosem pro děj se sem dá nacpat a já bych to podepsal... Moc jmen, osob, dějových linek, které se zázračně v posledním díle pospojují... Hodně nepřehledné.... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nehodnotím druhou sérii jako rapidní pokles z důvodu toho, abych zapadl mezi veřejný průměr. Dívám se na ni z čistě subjektivního pohledu a právě díky tomu se můžu s naprosto čistým svědomím ztotožnit s pádem kvality. Přemnožené dějové linky se v závěru sice pěkně spojily dohromady, vycítil jsem ovšem nucený spád, který byl na jednu stranu již nějakou dobu očividný, na druhou vskutku zbytečný. Náhrada skvělého Stanislava Majera prapodivným slizounem Hájkem a mou neoblíbenkyní Vilhelmovou také moc nenahrála do karet. Ještě že to letošní pokračování opět vytáhlo vzhůru. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se v Brně, zámku Hradec nad Moravicí, fakultní nemocnici Brno, parku Lužánky v Brně, letišti Brno -Tuřany, Rosicích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Druhá série se natáčela v lokalitách: Ostrava, Brno, hrad Špilberk, Kuřim, Nebovidy, zámek Hoštice (okres Kroměříž), Brněnská přehrada, Fakultní nemocnice Brno, Moravské Knínice, Hájky, Dolní Kounice, Brno hl. nádraží, Říčany u Brna, Vranov, Ivančice, most přes řeku Jihlava v Dukovanech, zřícenina hradu Templštejn, Praha - Hradčany, Jamolice, zámek Hradec nad Moravicí, letiště Brno -Tuřany, Rosice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Filmovalo se na zámku Hradec nad Moravicí a v Brně. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama