Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý Lionel žije se svou panovačnou matkou ve vile nad městem. Žil by tak i nadále, kdyby nepotkal půvabnou Paquitu. Žárlivá matka se při jejich sledování v zoologické zahradě nakazí exotickou chorobou z Ostrova lebek, umírá, ale brzy vstává z mrtvých. Začíná milostný příběh dvou mladých lidí, jejichž láska musí překonávat ty nejtěžší překážky. Nestaví jim je do cesty jenom živí, ale i živí mrtví. Matka mění lidi v oživlé mrtvoly a dává tak do pohybu řetězovou reakci komicko-hrůzných událostí. Při nich je jisté jenom jedno: tolik krve i zuřícího mrtvého masa tady ještě nebylo! Je to nebezpečný balanc mezi smíchem a zděšením, při němž divákovi krev šplíchá do rozesmátých úst. Nenasytní zombie se potácejí prostorami vily a zastavit je vyžaduje celého muže a jednu sekačku na trávu. (Filmexport)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (948)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Co mám napsat? Nic takového jsem ještě v životě neviděl. Skvěle úchylná Jacksonova režie, super nechutné triky a excelentní práce maskérů. Nejdřív jsem měl lehké obavy, že mi třeba bude nevolno, ale jak se ukázalo, zcela zbytečně; asi po 5 minutách plné nechutností jsem si zvykl...:-D Tenhle film zaručeně potěší všechny milovníky ultra černého a hlavně morbidního humoru (a možná zjistíte, že mezi ně patříte až po zhlédnutí filmu jako já :-)). Z postav jsem si nejvíce "oblíbil" to malé děcko a taky úchylného strýčka; z vraždících nástrojů samozřejmě sekačku na trávu a dobrej byl i mixér. "Oni vlastně nejsou mrtví, jenom trochu hnijou." ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Peter Jackson s filmem, který se nese ve stejném duchu jako jeho Bad Taste - Vesmírní kanibalové. Až na to, že tady se méně střílí a méně umírá. Stejně jako v Bad Taste se zde režisér objeví v menší roli. Jinak stejně kvalitní porce zábavného mrzačení a zabíjení. A co se týče tématu a jednotlivých scén, Freud by se na tom vyřádil. Hlavní hrdina bojuje proti své matce a v jednu chvíli se vrátí do jejího lůna?:D ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Velice vtipné přehrávání, velice vtipná scénka se zombie mimčem v parku, velice vtipná scénka s jatkama aneb i zahradní sekačkou se dá zlikvidovat kvantum zombíků. Bohužel je první hodina velice pomalá a nudná. Alespoň jsem zjistil, že mám silný žaludek, protože se mi narozdíl od většiny uživatelů tady, nezvedal kýbl ani u chutného pudinku. :-) 60% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Brutálnější film neznám.Brutalita zde přesahuje několikanásobně hranice únosnosti, lžička napříč mozkovnou už je jen třešínka na dortu.Díky naprosto demetním hereckým výkonům (herci přehrávaj až na půdu), dokonale trapné hudbě, a za uši přitaženému scénaři máme co do dočinění s jedním z nejoriginálnějších filmů všech dob.. (nebo aspoň z těch co sem viděl :) Šel sem do toho na slepo, při první useklý ruce se propoükl v hurónský smích, při scéně na hřbitově sem začal mít pocit, že mě má někdo za opravdu velkýho vola a a eště dva dny sem měl žaludek jako na vodě.... Výborně pane Jackson, jen tak dál ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Ve jménu páně vám nakopu prdel!..... Ťažko sa mi to hodnotí. Cítiť v tom obrovské nadšenie, hravosť a kvantum nápadov. Nebavilo ma to však a nebudem tomu dávať prepálené hodnotenie len kvôli tomu, že to tak hodnotia všetci (inak je to vo vačšine prípadov určite hlavne z nostalgie, lebo ak by niečo takéto vzniklo dnes, bolo by to v hnedých farbách). Je to naozaj veľmi krvavé a hnusné, ale ani raz ma to nevystrašilo, ani raz som sa nezasmial a veľa scén mi prišlo úplne prepálených a trápnych. Pravdaže to svoje kvality má a úmrtia a triky sú vymyslené niekedy naozaj zaujímavo, ale je toho jednoducho príliš veľa. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (27)

  • Když Lionelova matka (Elizabeth Moody) v noci usne, tak její hnis z rány pocáká fotku zesnulého manžela. Ráno je ale obrázek čistý. (pygmalion)
  • Stewart (Bill Ralston) má samopal Sterling SMG ráže 9 mm. (dc125)
  • Když jde Lionel (Timothy Balme) s kočárkem ven do parku, je možné si v několika záběrech všimnout, že kočárek nemá uvnitř žádný ostnatý drát. Při pohledu zevnitř v něm ale drát je. (HolyKeeper)

Reklama

Reklama