Reklama

Reklama

Noví mutanti

  • USA The New Mutants (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Rahne Sinclairová (Maisie Williams), Illyana Rasputinová (Anya Taylor-Joy), Sam Guthrie (Charlie Heaton) a Roberto De Costa (Henry Zaga) jsou čtyři mladí mutanti, které drží v odlehlé nemocnici dr. Cecilia Reyesová (Alice Braga) za účelem jejich psychiatrického pozorování. Je přesvědčená, že tito mladí lidé představují nebezpečí sami sobě a celé společnosti. Má je neustále na očích a snaží se je naučit ovládat jejich mutantní schopnosti. Když se však osazenstvo rozroste o Danielle "Dani" Moonstarovou (Blu Hunt), začnou se v nemocnici dít zvláštní věci. Pacienty začnou ovládat halucinace a vzpomínky z minulosti. Nepotrvá dlouho a jejich mutantní schopnosti - a vzájemné přátelství - podstoupí zkoušku, při které budou muset svést bitvu o to, aby vyvázli živí. (Falcon)

(více)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

PKD

Jako trailer mě osobně taky moc nepřesvědčil. Má to punc originality už jen kvůli žánru, ale.. pokud bych měl vycházet z traileru, tak ty hororové prvky vypadají dost klišovitě. A tím nemyslím jenom zasazení do děsivé nemocnice, ale spíše tradiční jump scary apod.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

No,já nevím. Počkám a uvidím. Zatím je mi to fuk. Když to nebude vyloženě MCU (obecně nic proti němu),tak budu spokojen.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

v PG-13 se dá děsit velmi účinně. Viz případ Kruhu, Šestého smyslu, Těch druhých, Stáhni mě do pekla, Insidious a další a další.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

 Já to myslel tak,že s tímto ratingem,nelze děsiti (dle mého),když to má prý být horor. A jestli se mýlím,tak je to pak ok. S PG13 nemůžete děsiti,atmosféra,neatmosféra. A navíc,myšák by nikdy nedovolil horor,typu Osvícení. A navíc,dnešní haranti jsou stejně tak otrlí,že u tohoto v kině,nejspíše...usnou. Můj pohled. Nelíbí se? Co naplat.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Přesně... Čili to že bude birds R vůbec nic nevypovídá. Je násilí a násilí. Třeba v Pán prstenů se taky setkaly hlavy a pg13 to mělo

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tvůrci Světové válka Z hlavně uměli dobře pracovat s násilím, takhle to dělá i Guillermo del Toro

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Dospělý napínavý děsivý film nemusí být vůbec rating R.. To si hromada lidí plete pořád.. Dospělý film není o krvi a sprostých slovech

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

PKD

Takový rating měl mít film už od samého začátku. Prostě tam nebudou jatka, ale půjde o atmosféru.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Věřím tomu, že tam Disney hodilo nějakou referenci na MCU. Kdyby to náhodou uspělo, tak to začnou napojovat. Herci jsou tam z mého pohledu super :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

teda iny tu picovali....mna zaujimal komiksovy horor......ale nakoniec dostaneme teen dramu koho pozvat na ples.....na styl akoze strasidelnych strange things

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

boze  takze fetak boone na porade u liskach.....dojebali sme x-menovsky horor a vsade som nakecal, ze ste robili pretacky.....ku ktorym samozrejme nikdy nedoslo, kedze som heatonovi dal do ruksaku kokain a chytili ho na letisku a rok aj pol nesmel do usa vkrocit......tak teraz mi ten film dajte a ja nakecam vsade, ze to nebude horor, ako ste vy chceli ale len nejaka akoze strasidelna sracka pre 10 rocne deti..............to ako som na zaciatku picoval, ze by sa niektore zanre miesat nemali, som bol aspon zvedavy na vysledok ako ten pokus dopadne.....teraz? je mi to uplne jedno 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Spiker01

Hele přečti si na FF na té stránce k článku v diskuzi komentáře Ukulelemba.. Píše celkem střízlivě.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já bych také rád, aby to dopadlo po všech stránkách dobře, ale ten film tak nějak nikam nezapadá, Disney nechalo vystřihnout všechno odkazy na XCU a v MCU by to byla max slepá větev. Disney si to už chce odbejt podoboně jako loni DP a za pár let přivede svoje verze X-menů..

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Spiker01

No, věřím že disney tomu dá pořádnou propagaci a třeba v traileru na něco odkaze co navnadi a navíc xmeni jsou docela silná značka... Hele silná značka je i DC a superman Batman a Diana, podívej jak dopadl bvs, poprvé ti tři na plátně a warner byl nespokojen... V pondělí má být trailer tak se nechme překvapit

na příspěvěk reagoval Spiker01

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Vím, že je to potvrzené delší dobu..

 

david021 : Protože je tu dost velká šance, že žádné prachy nepřitečou, ale pouze další odtečou na propagaci. Takovej remake Lady a Tramp taky měl jít původně do kin a šel jen na VoD. Dumbo pohořel v kinech, kdyby měl mít premiéru letos, taktéž skončí jen na D+..

na příspěvěk reagoval Ratemus

Komi98

Komi98 (hodnocení, recenze)

Spiker01

Já furt nechápu, jak si pořád někdo mohl myslet, že by to pustili jen na Disney+ .... Sakra proč??

By Disneymu akorát jen utekly prachy....

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Ratemus

No jasně, k dotáčkám nikdy nedošlo, tak hlavně aby toto byla pravda. S efakt hodně divil, že to Disney neuklidil na D+, zvlášť po neúspěchu výborného Dark Phoenix..

na příspěvěk reagoval Ratemus, Komi98

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Tak Boone právě potvrdil, že finální sestřih filmu bude vyloženě následovat jeho prapůvodní vizi a veškeré zásahy Foxu (od počátečního rozmělnění, po následné zintenzivnění hororového aspektu) jdou totálně k šípku. Takže výsledek by měl připomínat teen horůrek o strašidelném domu ve stylu Kubrickova Osvícení, který byl jen "jemně uzpůsoben do vkusu Marvelu". Přeberte si to jak chcete, ale přinejmenším Boone má nyní nad filmem naprostou tvůrčí kontrolu a svobodu, takže nás čeká autorský film

na příspěvěk reagoval Spiker01

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

PKD

Vyzera to tak. Ale tak ako som tomu zo zaciatku veril tak po vsetkych tych problemoch, pretackach, prerabkach a neviem com este mam k tomu nulove ocakavania. Ale tak dufajme, ze to aspon pobavi. 

Související novinky

Tenet v kinech uspěl

Tenet v kinech uspěl

31.08.2020

Tenet se stal prvním velkým filmem od počátku pandemie, který si studio trouflo nasadit do kin. Mnozí tak logicky netrpělivě čekali, jak si snímek v omezeném počtu sálů – a ještě navíc doprovázený… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

Noví mutanti mají požehnání Marvelu

Noví mutanti mají požehnání Marvelu

25.12.2019

Původní mutantí univerzum de facto skončilo s filmem X-Men: Dark Phoenix. Škarohlídi by dokonce mohli říct, že skončilo už s Loganem v roce 2017. Existuje však ještě jeden snímek z téhož světa, který… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama