Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci. Ve svém malém městě skoro na konci světa dali dokupy taneční skupinu, streetdance jim všem přináší přátelství, volnost a taky sny. Oba stejně jako ostatní členové skupiny sní o tom, že jednoho dne budou nejen zamilovaní, ale i slavní a bohatí. A dveře velkého světa i nablýskaného showbusinessu se jednoho dne opravdu pootevřou. Během tanečního battlu jim totiž uznávaný producent nabídne účast na castingu pro velkou televizní taneční soutěž. Zákulisí takové show má ale svoje tvrdé zákony, pro charakter každého z nich a pro přátelství bude sláva znamenat velkou zkoušku. Tu nejtěžší pak bude muset podstoupit láska ústřední dvojice. Zatím se milovali bez kompromisů, do jejich citů ale vstoupí nové a nečekané postavy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Zvykol som si, že sú na tejto databáze aj hudobné videoklipy, no nemuseli by trvať až hodinu a pol ako tento. Zase tragédia na jednu hviezdu to nebola, dalo sa pozerať na tančeky, na Mary, aj na dialógy skutočných hercov, ktorí sa sporadicky objavovali. Slabinou je scenár, ktorý je kompiláciou amerických tanečných filmov s reáliami Prahy a Svitu. Keď si naviac uvedomím, koľko to dalo práce aj od tanečníkov, nemôžem ísť pod dve hviezdy. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

největší problém tady není to,že se předabovali slováci do češtiny,a není to ani to,že děj se stabilně jednoduchý a předvídatelný jako u ostatních "tanečních" filmů.Problémem je to,že ten děj je mnohem blbější než u ostatních "tanenčních" filmů a bije to do očí natolik,že to absolutně přebíjí tanenční čísla,která jsou ale jinak celkem v pohodě (ačkoliv je s podivem,že hlavní krjů se přesunem do Prahy dost zhorší).Není to úplný průser a je třeba dát aspoň půl palce nahoru za snahu natočit "místní" Step Up,ale příště by to chtělo lépe...40% ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Učebnicová ukázka tvůrčího amatérismu. Tento film se zpočátku snaží a prvních 15 minut se dá uvažovat v milosrdné toleranci i o čtyř hvězdičkovém CZ dance hip hop crew movie, pak to ale režisérka zmatlá do kýče a diletantství na nejnižší úrovni filmového řemesla. Inu Diskopříběhu 21. století se nedočkáme. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Toto jako prosím bylo co??? Nějak pořád nejsem ochotem uvěřit, že pod tímto nesmyslem je podepsaná Andrea Sedláčková nejen jako režisérka, ale i spoluatorka scénáře... Vidím, že naprostým nesledováním podobných "úchvatných" soutěží zcela o nic nepřicházím. Tento typ "tance" a "hudby" mě fakt nebere, myslel jsem, že jednu hvězdičku dám třeba aspoň za Judit Bárdos nebo Ivanu Chýlkovou, obě mi tu ale nějako neseděly (čti vnímal jsem je jako jednu větší krávu než druhou), o úrovni (dost nesmyslného, slovensky ještě rozumím) českého dabingu radši pomlčím, no a těch pár záběrů štítů Tater v pozadí jakési slovenské řitě (Svit jsem si fakt musel najít) to fakt nezachránilo. Jo a prosím..... ten buzerant/choreograf v kozačkách na jehlách, to bylo jako co za živočišný druh?!? ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem slovenskou verzi, takže odpadá stížnost na český dabing (i když věřím, že je hrozný). Film samotný je slušným pokusem o nápodobu amerických tanečních filmů, má to švih, rychlé tempo, dobrá taneční čísla (pokud mohu posoudit) a není tam nic vyloženě trapného (až na postavu Huga a jeho motivaci přestat mluvit). Jen scénář se měl ještě doladit. Hodně doladit. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (7)

  • „Točili jsme vlastně celý rok, fuška to byla pořádná, hlavně kvůli převládajícím tanečním skupinovým číslům. Když se ohlédnu, tak mi to připadá jako taková velká mašina valící se časoprostorem,“ říká režisérka Andrea Sedláčková. (SONY_)
  • Ben Cristovao ve filmu hraje porotce, kterého si po dotočení zkusil doopravdy v SuperStar 2018 (od r. 2018) (Duoscop)

Reklama

Reklama