Reklama

Reklama

Dolittle

  • USA Dolittle (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Doktor Dolittle byl tak výjimečný, že ho jmenovali osobním lékařem anglické královny Viktorie. Jenže to bývávalo. Před pár lety ovdověl a od té doby samotaří v ústraní, za zdmi svého kdysi velkolepého sídla, obklopený smečkou zvířecích přátel, s nimiž si rozumí lépe než s lidmi. Jenže pak mu vpadne do života jeden drzý kluk, jenž si vzal do hlavy, že bude jeho učedníkem, a zároveň ho povolají ke královně, kterou sklátila smrtelně nebezpečná choroba. A protože lék proti téhle nemoci se nalézá pouze na mýty opředeném exotickém ostrově, musí se Dolittle vydat na velmi dobrodružnou plavbu do neznáma. Samozřejmě v doprovodu svých přátel, mezi nimiž je i ustrašená gorila, praštěná husa, cynický pštros, optimistický lední medvěd nebo neuvěřitelně chytrý papoušek. Početný tým bude potřeba, protože Dolittle má před sebou nebezpečí, na která není ani trochu připraven, a v patách mu chvátá banda nepřátel, která chce jeho plán na záchranu královny za každou cenu překazit. (CinemArt)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (200)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Ono by sa dalo povedať, že to nie je snímka pre všetkých. Je to taká tá jasná priemerná záležitosť. Nový Dolittle je síce iný ako tí predošlí, nie je ale o nič menej vtipný, naopak. Robert Downey Jr. postavu obohatil o svoje osobné čaro a z Johna Dolittlea urobil ľuďom blízkeho zverolekára. Čo je tentoraz na Dolittleovi veľmi sympatické, je fakt, že ona schopnosť "porozumieť zvieratám" v tomto prípade nie je ničím dedičným, ale niečím, čo sa môže naučiť úplne každý, kto nemým tvorom dostatočne otvorí svoje srdce. Fakt, že hrdinom môže byť každý, potom kompenzuje akýkoľvek náznak infantilnosti alebo prepálených scén. Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Samoúčelné ale pozeratelné. To bolo asi prvé, čo ma napadlo. A Iron Man je podstatne lepšia voľba ako tí pred ním. Krásny vizuál, vtipné zvieratká a hollywoodske klišé a nedomyslené detaily. Presne, ako to máme radi. Úsmevná oddychovka, ktorá nemá záujem sa na niečo hrať, len chce potešiť oko a možno pripraviť pôdu pre dvojku. 4 z 5 ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"PAMATUJ, MÍT ODVAHU NEZNAMENÁ NEMÍT STRACH." Nepřišlo mi to tak špatné. Divné? Jistě! Špatné? Nijak překotně, tak nějak běžně :-) Triky asi nejsou úplně top, přesto, viděli jste CHLUPATOU ODPLATU? Taky se zvířaty, ale trikově nesrovnatelné (i když je nutné uznat, oba filmy měly úplně odlišné produkční zázemí). Já třeba vůbec nepochopil, proč to Downey hraje stylem Jacka Sparrowa, to bylo úplně bizarní. Nebo scénka s drakem, větry a dudami, maximálně bizarní! Na druhou stranu i kategorie guilty pleasure je potřeba něčím krmit :-) 50% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Objektívne za seba tri hviezdy, ale po zážitku s dcérkou, ktorej sa to naozaj páčilo, dvíham na štyri hviezdy. Náhodou to bolo milé, malo to výbornú výpravu, na niektorých miestach ten rozpočet bol poznať (krásne nájazdy kamier na priestranstvách, lode, hrady...), samozrejme to bol úplne iný typ filmu, ako predchádzajúce počiny s Eddiem Murphym, tie cielili na iných divákov. Toto bolo rodinné dobrodružstvo, to som od toho čakal a to som aj dostal. Chápem kasový prepad, ale robiť z toho film o ničom, to ste ešte asi nikto "filmy o ničom" nevideli... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Filmy kde rozprávajú zvieratá? Ďakujem, to ma nikdy neoslovilo a v tomto prípade ma neoslovila ani pôvodná verzia, takže nie je o čom. Snáď sa potešia aspoň deti, ktoré nikdy neboli v zoo. Najpozitívnejším atribútom filmu je to mega herecké obsadenie, ktoré si môžete prečítať v popise čsfd pod položkou Hrají. Žiaľ toto obsadenie je okrem Downeyho len v hlasoch zvierat. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (8)

  • Zámek, který představuje Buckingham Place, je ve skutečnosti Blenheim Place v Oxfordshiru. (FoxMulder)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Ivoman)

Související novinky

Music vévodí letošním Zlatým malinám

Music vévodí letošním Zlatým malinám

24.04.2021

Proběhl 41. ročník vyhlašování anticen Zlaté maliny (Razzies), které jsou každoročním oceněním pro ty nejhorší filmy a tvůrčí výkony uplynulého roku. Ač si největší počet nominací vysloužily snímky… (více)

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Chaos na place nového Dolittla

Chaos na place nového Dolittla

15.10.2019

Premiéra odsunuta na leden příštího roku, tzv. pohřebiště filmů, do toho několikatýdenní rozsáhlé přetáčky a v neposlední řadě pověst filmu, se kterým si studio od začátku ukrojilo příliš velké… (více)

Reklama

Reklama