Reklama

Reklama

Naše planeta

(seriál)
  • Velká Británie Our Planet
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Tento velkolepý, ambiciózní dokument přibližuje přirozenou krásu naší planety a odhaluje, jak změna klimatu ovlivňuje všechny její živé tvory. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (77)

T-enter 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale oproti Planet Earth tomu něco chybělo. Částečně to Planet Earth přímo vykrádá a možná proto jsem u toho nezažil takové "wow". Kamera super, hudba super a ve výsledku mi to přišlo jako bezvadně natočený, ale nedobře sestříhaný film. Our Planet patří spolu s dokumenty od BBC určitě mezi ty nejkrásnější o přírodě, jaké se kdy natočili. Mezi nimi bych si ho ale vybral asi až nakonec. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Naprosto jasná pětihvězda. Our Planet z produkce Netflixu sází na neuvěřitelné záběry přírody ze všech koutů světa doplněné o nezaměnitelný komentář Davida Attenborougha, který mě pravidelně krásně ukolébal ke spánku. Parádní mix nádherných záběrů přírody a zvířat, nad kterými se tají dech, doplněný o nezbytný enviromentální přesah. Občas z toho až zamrazí. ()

Reklama

Dandy95 

všechny recenze uživatele

Asi to nejkrasnejsi, co jsem kdy v zivote videl. Neuveritelna dokumentarni serie, ktera je nejenom nadherna, emocionalni, ale hlavne inspirujici. Uzasny rezisersky cit pro vypraveni krasne vtahne divaka do serialu a hned po druhe epizode jsem skoncil v slzach. Neuveritelne inspirativni a celkove uzasny projekt. Our Planet a WWF prinasi inspiraci pro nas a zaroven nadeji pro nadchazejici generace. Naprosto dokonale! Dekuji <3 ()

Dakken 

všechny recenze uživatele

Neviem si ani predstaviť koľko času, lásky a trpezlivosti potrebuje natočenie takéhoto seriálu. Seriál je špičkovo zvládnutý. Prekrásne, dych berúce zábery, ktoré sa len tak nevidia. Seriál oslavuje našu planétu, no upozorňuje na to, ako nezodpovedne a chamtivo sa k nej staviame. Krásne, no smutné zároveň. Za zmienku stojí aj rečnícky um  Davida Attenborougha a veľkolepý hudobný doprovod. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tohle je ta nejnádhernější nádhera, která se snad ani nemůže člověku omrzet. Je dobrý připomínat si, na jak krásné planetě žijeme, zatímco řešíme svoje radosti a starosti každodenního světa. Fascinující záběry, pěkná hudba a charismatický hlas Davida Attenborougha. Jeho obavy o planetu Zemi v této sérii nejsou v úplném popředí, ale samozřejmě je zmiňuje. A podle mě je to jedině dobře. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (2)

  • Dokument se natáčel 4 roky, v absolutních číslech to mj. znamená 3 375 natáčecích dnů v 60 zemích světa, 400 tisíc hodin monitorování fotopastí, 6 600 vzletů pomoci dronu, 911 dní na moři, 2 000 hodin potápění, 600 členů štábu, přes 200 natáčecích expedic. (Phantasma)

Reklama

Reklama