Reklama

Reklama

Šílený Max: Bojovník silnic

  • Česko Šílený Max 2 (více)
Trailer

Jen málo snímků v historii akčních filmů se může rovnat Šílenému Maxovi 2. Nabitý dobrodružstvím, rychlostí i krveprolitím vás vystřelí do světa, kde se post-katastrofická budoucnost setkává s mytologií minulosti. Nebo jednodušeji, jeden z nejúžasnějších kaskadérských filmů vůbec. Před sérií Smrtonosných zbraní a Maverickem (1994) se Mel Gibson proslavil jako Max, osamělý hrdina brázdící australské silnice v nikdy nekončícím pátrání po palivu. Proti němu a hrstce obránců skladu s palivem stojí bizarní válečníci pod vedením Humunguse, který nebere žádné zajatce. Když začne bitva, není cesty zpět, „divoká zábava a fantastický zážitek z filmu." (Sheila Benson, Los Angeles Times). Se Šíleným Maxem na vaší straně nebude o akci nouze. (Magic Box)

(více)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Pomo: dávali to na velkem plátně v Ostravě.. 1. a 2. díl promitali... Nevim jestli jsi byl, ale měl jsi teda možnost to tam shlédnout..

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Dvojka je nejlepší, s ničím se nesere. Stáří už je znát, je to takové divně obstarožní. Ale tenkrát to musela být řacha, zvlášť v kině.

Dabing je příšernej, k zblití, zakázal bych dabingy po roce 1993. Kurví filmy.

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Další přeceňované pokračování Mad Maxe. Dotaz, to byl vtip? Tohle je v červený zóně, nechápu. Doufám že pokračování budou lepší.

Uživatel PenaPP smazal svůj příspěvek.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

po rokoch znova pozrené, a musím dať o hviezdičku vyššie: 70%

Uživatel majo25 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

swe

swe (hodnocení, recenze)

fallout je, podle mě, určitě inspirovaný tímhle filmem, však si všimněte maxovy kožené bundy bez rukávu...

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

jedno z nejlepsich becek co sem videl :) spravnaci v bilejch hadrech, zaporaci v cernym s cirama na hlave, spousta skvelejch masin a kar, vyborna atmosfera ve Fallout stylu:)

stOKYi

stOKYi (hodnocení, recenze)

tak tá posapokaliptická atmosféra je v tomto filme naozaj neuveriteľná. Len mne to pripadalo ako v PC hre fallout? :) a musím povedať že sa mi to páčilo ovela viac ako jednotka.

Iron_Man

Iron_Man (hodnocení, recenze)

Postapokaliptický akční nářez v čele s bezvadným Melem Gibsonem a jeho bourákem s kompresorem. Velice dobrý soundtrack, který doplňuje řev motoru. Kultovní.

JohnyVo

JohnyVo (hodnocení, recenze)

Jelikož jsem neviděl první díl této trilogie tak se mi zdá tento film jako dobrá práce. Akční scény jsou dobré.

PAVLIS

PAVLIS (hodnocení, recenze)

Nevim proc, ale pri sledovani tohodle filmu me vzdycky napadne jak to tu asi bude vypadat az doopravdy dojde ropa :) Jo a mimochodem, take jste jako decka meli radi to cervene tahlo u radici paky Gibsonovy V8? :)

Vesman

Vesman (hodnocení, recenze)

Gibosonův dabing neřeš, stejně tam mám asi tak jen 5 vět....jinak je to perfektní postapo, závěrečná honička patří k tomu nejlepšímu....navíc, když mě někdo v diskuzi osloví Vesi, tak se mi hned vybaví jeden buzerant ;-)

Diego

Diego (hodnocení, recenze)

Snad jen výtka ke konci,kde to ostatní zloduši vzdají poté,co před nimi lezi cisterna o ktere sice nevi, ze je tam pisek,ale i tak jen tak odjed a nechat to byt...

Související novinky

Šílený Max počtvrté!

Šílený Max počtvrté!

20.03.2007

Vůně benzínu, písečné exteriéry a jeden vyšinutý ex-policista.Vzpomínáte? Už je tomu bezmála osmnáct let, co se na velká plátna dostal silniční policista v podání Mela Gibsona. Rodinu mu zabili, při… (více)

Reklama

Reklama