Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Jako menší jsem tento sitcom sledoval právě na ČT1 v podvečerních hodinách. Pamatuji se, jak si Dana pořád utahovala z Codyho, a ten se tomu smál. Byla to čirá oddychová zábava nejen pro děti, ale i dospělé. Faktem však je, že pokud bych se na tento seriál díval dnes, už by asi tak vysoké hodnocení nedostal. Morální ponaučení zde bylo občas až příliš propagováno, ale s rodinkou byla docela srandu. (7/10) ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Novu zapínám asi jenom kvůli tomudle. Zábavná rodinná komedie se vším šudy. Todle si nemůžu nechat ujít. Skvělá práce Patricka Duffy v roli správného otce mě vždy naladí. Suzanne Somers jako matka si svoje děti umí srovnat. I když jsou tydle filmy jako na způsob přátelé a jiných comebacků tak i přesto se mi tenhle opravdu moc líbí. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát ani pět ani odpad, přitom obě tato hodnocení si to zaslouží. Občas srandy kopec na pět hvězd, občas keců plná nůše a věčné objímání na jednu hvězdu za slzy nebo rovnou odpad za trapný kýč. Navíc klasické schéma - čím více dílů, tím větší a větší průser. Ovšem jako děcka jsme na to čučely a nechaly se rády vychovávat. Pět hvězd za Kouďáka, odpad za toho Francouze. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Škoda, v době kdy jsem byl ve věku pro který je tento seriál určený jsem ho úplně minul, a přitom jsem si naprosto jistý že by mě skvěle bavil. Teď po pár dílech už můžu jen říct že je to jednoduchý,lehce nadprůměrný, občas vtipný a občas trapný sitcom u kterého se dá slušně zabít půlhodinka z jinak nudného odpoledne. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Kouďák! tento seriál dělím na část s Koudym a bez něho (pak už to nebylo zdaleka ono:(), škoda, že musel z osobních důvodů ke konci páte řady odstoupit (05E19 poslední díl)..byl ve vězení za napadení manželky (Sasha později prohlásil, že chránil svoji dceru před ex-manželkou, která brala drogy) a vrátil se až úplně na konci, v předposledním díle poslední série(. Vytratil se tam ten jeho rušivý a šoumenský element, bohužel...ale hodnocení nechám. / 04.02.2022 Po dlouhé době jsem sjel Krok za krokem a poměrně rychle. Seriál mě opět bavil, zase se mi vrátily vzpomínky na mládí kdy jsem tento supr seroš sledoval. Velká škoda toho nuceného odstoupení Codyho na konci páté řady, bez něj byl seriál poloviční. V šesté sérii byl sice Jean-Luc a snažil se, Cody byl ale jen jeden. Také některé postavy byly upozaděny a nedostávaly prostor, třeba Brandon nebo i Marc. Brandona toho v sedmé sérii odřízli úplně. Díru po Codym se snažili ještě zalepit mladým Ritchem Halkem, to byla velmi slabá náhrada. Tedy poslední díl je vyloženě zklamání, po takových letech a takto to utnout? Ukončí? Vyloženě žádné ukončení, rozloučení :( ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Codyho (Sasha Mitchell) v seriálu zasáhne blesk celkem třikrát. Pravděpodobnost zásahu člověka bleskem je přitom 1 : 3 000 000. (bobajz1)
  • Moře v úvodní znělce je naklíčované. Ve skutečnosti se vedle horské dráhy nachází parkoviště (které je na některých záběrech vidět). (Imazol)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama