Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Najobľúbenejší komediálny seriál môjho detstva s vynikajúcim českým dabingom. Toto je pre mňa seriálová klasika. Cody a Dejna rulez a narozdiel od ostatných mne to moralizovanie nielen že nevadilo, ale práve naopak robilo ten seriál výnimočnejším a hodnotnejším v porovnaní s konkurenciou. Forever in my heart. Hodnotenie je za prvých 5 sérii, výletom do Disneyworldu a odchodom Kouďáka sa to malo radšej skončiť. P.S: Helena Friedrichová vie dobre dabovať ale do spevu by sa púšťať radšej nemala :-) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl menší tak byl pro mě Krok za krokem nejlepších komediální seriál vůbec. A dnes? I dnes se na něj kouknu opravdu kdykoli a kdekoli. Zasměju se u něj a dokonce se mi líbí i to, že v mnoha dílech je nějaké ponaučení ze života. Pro mě je tento seriál tak trochu nostalgií, svého času by byl na 5*, dnes už mě to přeci jen zas tak nebere, ale stejně ho mám strašně rád... :) Prostě americká oddychovka... :) ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem zahlídnul několik dílů týhle sračky (už zase to opakujou, tentokrát na TV Prima) a svoje hodnocení snižuju ze 2 na 1 hvězdičku, protože mi to přišlo už úplně stupidní. Já nechápu, proč v tom seriálu jsou všechny postavy tak extrémně nesympatický. Když to tak vezmu, tak hlavní postavy maj tyto charakteristiky: otec - dement, matka - hysterická slepice, Kouďák - dement, J.T. - další dement, Dejna - kráva, Karen - dementní slepice, všichni ostatní - banda dementů a slepic... Tito dementi a slepice pak spolu vedou neuvěřitelně debilní rozhovory a do toho se každou chvíli ozve umělý "HAHAHAHA", aby i ten nejtupější američan pochopil, že to mělo bejt vtipný nebo "OOOOOOUUUHH", aby zase každej pochopil, že to mělo bejt smutný. Potom z toho vyleze nějaký moudro ve stylu "Milé děti, vždycky poslouchejte rodiče. Milé děti, pornografie je špatná, áno? Milé děti, vaše maminka se sice chová jako dozorce v koncentráku, ale myslí to s váma dobře." a z rádoby komediálního sitcomu se stane kulervoucí doják. Sice občas (tak 1× za 10 dílů a nejspíš omylem) se tam najde něco vtipnýho, ale v podstatě je to jenom další z mnoha úplně zbytečnejch sitcomů. Tenhle je snad akorát trochu víc slizskej. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Kouďák! tento seriál dělím na část s Koudym a bez něho (pak už to nebylo zdaleka ono:(), škoda, že musel z osobních důvodů ke konci páte řady odstoupit (05E19 poslední díl)..byl ve vězení za napadení manželky (Sasha později prohlásil, že chránil svoji dceru před ex-manželkou, která brala drogy) a vrátil se až úplně na konci, v předposledním díle poslední série(. Vytratil se tam ten jeho rušivý a šoumenský element, bohužel...ale hodnocení nechám. / 04.02.2022 Po dlouhé době jsem sjel Krok za krokem a poměrně rychle. Seriál mě opět bavil, zase se mi vrátily vzpomínky na mládí kdy jsem tento supr seroš sledoval. Velká škoda toho nuceného odstoupení Codyho na konci páté řady, bez něj byl seriál poloviční. V šesté sérii byl sice Jean-Luc a snažil se, Cody byl ale jen jeden. Také některé postavy byly upozaděny a nedostávaly prostor, třeba Brandon nebo i Marc. Brandona toho v sedmé sérii odřízli úplně. Díru po Codym se snažili ještě zalepit mladým Ritchem Halkem, to byla velmi slabá náhrada. Tedy poslední díl je vyloženě zklamání, po takových letech a takto to utnout? Ukončí? Vyloženě žádné ukončení, rozloučení :( ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál na který se jako u Přátel dá dívat i po několikatý za sebou. I přes jeho stáří neztrácí ani dnes nic ze svého kouzla a jedinečnosti. Rád se na něj vždycky při repríze podivu. I když mi občas leze na nervy, jak je v každém dílu na konci nějaké morální poučení. Ale nic přeci není dokonalé. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Moře v úvodní znělce je naklíčované. Ve skutečnosti se vedle horské dráhy nachází parkoviště (které je na některých záběrech vidět). (Imazol)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama