Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No na prvni rezijni pocin od Nortona slusny, ale tuhle zapletku bych spis sveril Allenovi, ten by z toho podle me udelal jeste vetsi pecku. Problem filmu totiz je, ze mel daleko vetsi potencial, postavy rabina a kneze mohli bejt daleko lip vyuzity a navic je film silene dlouhej. Nicmene par foru je paradnich, romanticka komedie to je prijemna a Norton, Stiller a Elfman jsou sympataci, i kdyz samozrejme nejvetsi komedialni talent tu ma Ben. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Edward Norton pred aj za kamerou. A ked som dopozeral film, musim uznat, ze mu to ide o cosi lepsie pred kamerou, aj ked za kamerou sa snazil. Scenar teda nijako divaka neohuri, ale dialogy su vyborne, herci ako Stiller, Elfman, Norton tiez. Len absencia hlbsieho pribehu mi chybala, vystavat 128 min filmu na milostnom trojuholniku sa mi nejako nezda. 71 % ()

Reklama

Richie666 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch posledních dvaceti minut, kdy příběh začíná lehce polevovat, aby pak mohl vykrystalizovat v naprosto sladkovodní pamok, dal bych třeba i pět. Spíš ale asi ne :) Každopádně Edward se opět snažil a bylo to fajn, stejně jako Jenna Elfman. Náboženství je zakomponované tak, aby nevadilo, což neberu ani jako plus ani jako mínus. Celkově určitě příjemná podívaná. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další naprosto průměrná a ničím nevyčnívající inteligentní romantická komedie, která se může pochlubit plejádou hvězdných jmen (nejvíce překvapí Miloš Forman) a solidně vystavěným scénářem. Stiller potěší, neboť poprvé ze sebe nedělá debila, nýbrž solidního New Yorského rabína playboye a rozhodně ujde. Norton je pro změnu přesně tak jak ho nemám rád - "ťutínkovský" ňouma. Snaha o vymanění se ze škatulky průměrnosti tu je, bohužel však neúspěšná. ()

NUbijec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu jiná romantická komedie. Nevím jestli je to režií a hlavní rolí Edwarda Nortona, kterého mám moc rád, který se vyvaroval těch horších kliše a když už tak je dokázal podat s takovou dávkou citu, že dojem z filmu absolutně nenaruší. Dobrý byl i výkon Bena Stillera, který hrál lépe než u většiny svých rolí, ale stejně jsem víc fandil Nortnovi. A proto pro mě nebyl konec úplně pozitivní a romantický, takže se více projevilo to psychologické drama dobře napsaných postav. A navíc byly výborně obsazeny vedlejší role, Miloš Forman nebo Anne Bancroft alias Mrs. Robinson z Absolventa definitivně převážili na plné hodnocení. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (14)

  • Severoamerické tržby byly 37 milionů amerických dolarů, celosvětové 59,9 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama