Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

svik 

všechny recenze uživatele

Hodnotím za 1b.......Co říci k tomuto bohem osvícené trilogii Lion Kinga každopádně každý díl má něco do sebe a nese s sebou srandy ranec. Podle mě 2 byla ze všech dílů nejslabší a zaslouží si menší uznání, no ale 3 tak ta stojí za to Skvělá návaznost na 1 díl, který byl skvěle propleten a zapleten do dalšího z mnoha příběhů Timona a Pumby ...TO JE DVOJKA (skvělý je taky seriál Hodujeme s Timonem a Pumbou) ...... Jsou zde skvělý seky. Prostě prča je to jeden z nej. animáků. ()

D1705 

všechny recenze uživatele

Timon & Pumba boli zrejme tak obľúbení, že sa tvorcovia Levieho kráľa rozhodli natočiť ich vlastný film. Už v deväťdesiatych rokoch im bežal vlastný seriál. Ten film vôbec nemusel byť Leví kráľ 3, ale napríklad Timon & Pumba-Priateľstvo nadovšetko. Inak celkom dobrý film. Zakončenie bolo úplne nevhodné-to ako tam začali prichádzať Dysneyho postavičky. Nemám rád ľudí, ktorí si so seba robia takúto reklamu. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad s pohledem na události Lvího krále z druhé strany, aneb co dělali Timur a Pumba "předtím a přitom", když zrovna neblbli ve scénách původního filmu. Postupně mu ale docházel dech a hloupé akční finále už vypadalo jako vložené, vynucené zlo. Animace se mi jinak zdála kvalitní a neošizená, stejně tak se trefilo mnoho vtípků (i takových těch "meta", jelikož hlavní hrdinové sledují a komentují svůj příběh při kinoprojekci), takže OK. ()

emo 

všechny recenze uživatele

U nás vyšiel tento titul pod názvom Lví král 3: Hakuna Matata. Je to vcelku v pohode oddychovka, ktorá je určená najmä milovníkom originálu. Niektoré gagy nemajú chybu. Je to doslova sranda od začiatku do konca. Animácia je na veľmi slušnej úrovni, keď berieme v úvahu, ýe ide o video titul. Oproti dvojke výrazný pokrok! To som sa ale rozpísal... ()

mp5991 

všechny recenze uživatele

Jak jsem miloval jedničku a ještě víc dvojku, tak trojka mě neoslovila ani trochu. Spíše působí jako ne moc povedená parodie nebo spíš pokus o zesměšňování prvního dílu, což by se dalo brát jako fajn, kdyby šlo o nějakou fanouškovskou tvorbu na youtube, ale jako oficiální třetí díl je to dost mizerné. Dokonce ani nové píšničky tu za moc nestály. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Postavičky, které jsou ukázané v závěrečných titulcích, jsou (ne popořadě): Mickey Mouse, kačer Donald, Goofy, Stitch, Pocahontas, Peter Pan, Tinkilinka, Lost Boys, Aladin, Jasmína, džin, Quasimodo, chrlič Hugo, Victor a Lavern, Terk, Balú, Mauglí, Sněhurka a všech sedm trpaslíků, Lady a Tramp, hroch z filmu Fantasia (1940), Kráska a zvíře, čajová konvice paní Potts a hodiny Chip, Dumbo, Flora, Fauna a Merriweather ze Šípkové růženky (1959), Brer Bear, šílený Kloboučník a pan Králík. (HappySmile)
  • Píseň, kterou zpívá Timon, "That's All I Need", je předělané verze "Warthog Rhapsody", což je předchůdce písně "Hakuna Matata". (HappySmile)
  • V části, kde Timon mluví s opičákem a dívá se po okolí, tak mu v jednom záběru chybí půl ruky. (KajusaK)

Reklama

Reklama