Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z prvních spin-of ke Hvězdným válkám. Han Solo (Harrison Ford) je na návštěvě rodné planety svého přítele Chewbaccy (Peter Mayhew). Chtějí zde oslavit svátky zvané Wookiee (něco jako Vánoce), ale vše se jim snaží překazit agenti galaktické říše, kteří jim jsou v patách. Han Solo se zde také seznámí s příbuznými kapitána Chewbaccy, s otcem Itchyem (Paul Gale), manželkou Mallou (Mickey Morton) a synem Lumpym (Patty Maloney). Ukáží se zde i R2-D2 a C-3PO. (Terva)

(více)

Recenze (63)

Czexx odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si pouštějte pouze v případě, že je to jeden z posledních vašich nehodnocených filmů na ČSFD, nebo jste náhodou odborníci na "wookieštinu". Že je toto povinnost pro fanouška SW? Ne, není a uřpímně nechápu těch 35 %. Odpad - bez debat. Ke komentáři M.a.t.t.a: S alkoholem a ve skupině je to skutečně chvíli sledovatelné a dá se i zasmát, ale otrava alkoholem za to vážně nestojí, takže až vás to začne štvát, prostě to vypněte. ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Jeden z vrcholov 70s nevkusu. Pri sledovaní takýchto ujetostí sa mi vždy zasteskne. Mám totiž podozrenie, že ak by som v tej dobe TV producentom pitchol ideu na farebný remake Občana Kanea s Travoltom v hlavnej roli a disko soundtrackom, nielenže by to schválili, ale ešte by ma vybavili lajnou koksu na cestu. ()

Reklama

Elisandra 

všechny recenze uživatele

No, tak co k "tomuhle" dodat... Já opravdu nevím... Podle mne je tohle ideální film pro sebevrahy. Zkuste si to pustit před tím než dokončíte, co máte plánu. Opravdu. Protože pokud ani po tomhle neuznáte, že Váš život ještě není tak strašný, tak pak jste asi jedním z těch, co se na tomhle VYVHRELI filmové tvorby podíleli. Upřímně, já bych chtěl okusit tu látku, jíž všichni co s tím mají co společného museli nedobrovolně přijmout, aby dokázali zplodit něco tak DEHONESTUJÍCÍHO. Já sám jsem se první hodinu sám sebe ptal proč to k***a sleduji a zbylou půlhodinu jsem se už jen modlil a plakal: "AŤ UŽ TO PROPÁNAJÁNA SKONČÍ!!!" A proto tu hvězdičku nedávám ani za odvahu něco takového pustit do televize a vůbec do světa, ale pro všechny co trpěli se mnou a dokázali tu věc dodívat až do konce. P.S.: A jestli tohle měl být kapitalistický výsměch socialistickým silvestrovským večerům, pak jsem rád, že jsem se nenarodil ve Velké Americe. ()

axiom 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to dvakrát, vždy na nějaké akci, takže ne celé. Konec jsem neviděl ani jednou. No nevím, je to asi opravdu jen úlet nebo sranda k vánocům. Dnes jsou vánoční speciály v každém seriálu, tenkrát to byly asi novinka. Pro fanoušky je to střípek do mozaiky, pro ostatní možná zajímavost nebo taky ne. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že HVIEZDNYM VOJNÁM televízia nesekne. Všetko je tu neskutočne lacno vyzerajúce, pričom vesmírne scény sú len vystrihnuté zábery z originálneho filmu, herci nehrajú, iba ,,sú tam,, a tie hudobné čísla tam pasujú asi ako mníška do bordelu. Určené iba, opakujem IBA pre fanúšikov ságy, ktorí jediní majú šancu to prežiť bez úhony. A určite by som to nepustil haterom tohto Hviezdnevojnového eposu, len by som ich utvrdil v tom, čo tvrdia už celé dekády ( ale iba oni ). Že STAR WARS sú trápna sračka. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (15)

  • Hlavní herci, ktorí sa v tomto špeciáli objavili, ako aj samotný George Lucas, sa k tomuto dielu radšej nevyjadrovali. Len Carrie Fisher (princezná Leia) o tom bez problémov hovorila. (ČSFD)
  • Na premiére filmu Star Wars: Sila sa prebúdza (2015), dostal Harrison Ford otázku, ako by sa cítil, ak by mal hrať Hana Sola v ďalšom vianočnom špeciáli. Herec odpovedal: „Zabil by som sa.“ (ČSFD)
  • Neprirodzená tvár Marka Hamilla (Luke Skywalker) bola upravená, pretože herec sa vtedy zotavoval z operácie po vážnej nehode. (ČSFD)

Reklama

Reklama