Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Falco.araea odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta času. Myslela jsem si, že to snad bude i koukatelné, když je to o tanci, ale ejhle, překvapení, je to jenom další z novácké firmy na "seriály" (tomu se už snad seriály ani říkat nedá). Charaktery ploché jako žehlící prkno a jejich chování nepředvídatelné, jako (doplňte si nějakou hodně předvídatelnou, vlastně jistou věc). Naprostá ztráta času. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Bohužel je to tak tupé, že si to víc nezaslouží. Ani dnešní mladí nejsou tak hloupí a naivní, aby tohle pobrali... Škoda, protože herecká základna je pro mě víc než atraktivní! Pokud neprobíhá čistý dialog dvou učitelů, jde většinou o dost velké ... ehm.. sračky... K. Issová skvělá, M. Kavalčík perfektní. P. Kříž výborný. Fakt v tomto dobré. Ale děj, příběh, neherecké výkony děcek... ne... novácká srajda, bohužel ... už jsem to chtěl dokoukat, tak jsem to nahecoval a přišlo něco, co jsem nečekal... a to závěrečný díl a jeho část s muzikálem. Jako hoooodně velký fanda Vlasů jsem teda fakt hleděl! Text je třeba lehce nevnímat, ale jinak opravdu parádní práce! To mi fakt vyrazilo dech. Ale zpět do reality debilní závěrečnou taneční scénou.... Takže tak.... ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriál z prostředí taneční školy, pohledem mladých lidí. Lets dance, nebo Glee to sice není, ale má to šmrnc a mezi českými seríály mě momentálně docela pobavil.. Postavy zde zapadají, ikdyž některé bych uplně ze seriálu vyškrtnul, jelikož kazí reputaci, taktéž některé přiblblé scény, které můžou bejt opravdu jen v českém seriálu. Lepší 3* ale díky nízkému hodnocení dávám 4* protože seriál si zaslouží více.. Jinak docela povedená hudba:) Po shlédnutí posledního dílu, mě překvapil takto blbě zakončený seriál a nejraději, bych snížil laťku na 3*! ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Povedal by som že je to taká slabá nízkorozpočtová verzia už tak biedneho filmu "Nikdy to nevzdávaj".............. Ale na druhej strane, v porovnaní s inými "klenotmi" českej tv-seriálovej tvorby, to nie je až taká katastrofa............... Asi v Česku nie je až taká veľká krajina, aby sa tu našlo dostatočné množstvo kvalitných hercov, ktorí zároveň vedia aj tancovať a samozrejme ktorí aj dobre vyzerajú. Naopak, ľudí, ktorí vedia písať dobré scenáre je dosť. Len nechápem, prečo si producenti seriálov vyberajú tých, čo to nevedia............. ()

casef 

všechny recenze uživatele

Nevim, jak někdo může ohodnotit seriál za 5 minut sledování a dát tomu odpad. Asi si chce honit triko a dokazát si, že je inteligentním divákem, aby se na takovou hrůzu díval. Nechci tady tvrdit, že to má strhující děj a vynikající dialogy, hlavně studenti by měli mluvit odpovídajíc svému věku, ale herecké obsazení se myslim vcelku povedlo, kombinací starších a zkušenějších (Žilková, Issová, Kříž) a mlydých a potenciálních (hlavně Vaculíková a Cíl). Vlastně ani nedokážu přesně říci, proč jsem dal 4 hvězdy a dost možná, že kdybych byl mladší, tak dám i 5 hvězdiček. Ale asi proto, že mám rád tanec a je to příjemná oddychovka, která neurazí a navodí úsměv i dobrou náladu v porovnáních s ostatními českými seriály, kterými nás denně zásobuje televize. Jednoduše mě to baví a hlavně čekám, jak se vybarvý "Ruda z Ostravy" ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Po dokončení filmování musel být téměř celý seriál natočen znovu, protože TV Markíza nebyla s výsledkem spokojená. (Dlee)
  • V závěrečném díle, kdy se Eliška (Šárka Vaculíková) těsně před představením baví s Tomášem (Filip Cíl) o citech, si zapně džínovou vestu. Poté, co se kamera zaměří na Vlastu (Světlana Nálepková) a pak zpět na Elišku, má však vestu zcela rozepnutou. (ČSFD)
  • Seriál se natáčel v ateliérech budovy Hall Office v pražských Holešovických, kde se také v minulosti natáčel seriál Horákovi (od r. 2006) z produkce České televize. (cinemag)

Reklama

Reklama