Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Recenze (60)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hrozná porota, ve které nikdo kromě Habery nemá se zpěvem nic společného, soutěžící postupující hlavně na základě strašně smutných životních příběhů (aspoň teda většinou, kdyby mě náhodou chtěl nějaký zarytý fanoušek nařknout, že se to asi jednou nesplnilo) a těch soutěžících, co umí zpívat, je tam výrazně míň něž těch všech, co postupují. Ale guilty pleasure je guilty pleasure, tak aspoň ta 1* ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za Palův zpěv hned v prvním díle. Dále uvidíme. Březen – porotci mají absolutní hudební hluch, slyší něco, co tam není a naopak neslyší to, co tam opravdu je. "Poprvé v historii 5 porotců". Proč?! Složenina z moderátora (ne, zpěvák to není), herečky, někoho, koho bohužel ani neznám, Bagárové (která se chová, jak kdyby daný "zpěváky" stvořila sama a která mě dost uzemňuje svými /za mě/ hrozně neupřímnými a umělými proslovy, o jejích podivných outfitech nemluvím, na to by Nova mohla udělat jinou "soutěž") a Pala, který si to všechno musí trpět již od samých začátků téhle nesmyslnosti. Životní příběhy vládnou všemu a když jej nemáš dostatečně zajímavý, silný a dojemný, NEpostoupíš. ()

Reklama

radomiil 

všechny recenze uživatele

Nejoplzlejší i nejnudnější "porota" historie, kde už se z čirého šílenství vyměňují moderátoři jako panMareš do rolí ušlechtilé P. s názory/neoslovil jste mě/ apod=banda zbytečných a otravných rádoby umělců vč.napěchované mega/star/ Bagárové+té bollywoodské Pagáčové s vyhráblým jakýmsi Čekovským,jenž naopak neosloví Vás je fakticky terno,před kterým by se nerozezpíval áni náš slavný Kája,navíc podpořené tím protějškem stejně neschopných "zpěváků světové úrovně",po kterých neštěkne za pár týdnů ani zaběhlý pes!Opravdu nechápu Haberiňa, že mu neustále stojí za ztrapňování si jenom docházet a míti vůbec výroky k těmhle (většinou) naprosto nes t oudným imbecilům v prachbídném tý(ea)mu...jen popravdě znalý expert odmítne dávno odepsané emoční formáty, obdobné tomuto. Inu co,možná třeba ročník 2028 přivane svěží změnu. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Vrchol svinstva a žumpa největší ! O tom, kdo bude nebo nebude superstar, rozhodují nezpěváci a špatní herci. Jediný platný člen poroty, zpěvák Habera, zase svou pozici znevažuje totální a přehnanou arogancí a ani se ten maniak neumí do televize obléct. Solaříková by zase z fleku mohla rozdávat svůj um na výpadovce na Znojmo. Fakt šílené, zajímalo by mně, kdo vybírá porotu a jaká jsou kritéria ( i když v momentě, kdy Cristovao reprezntuje v eurovisi, si člověk asi musí zvyknout, že žije v Absurdistánu)................ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Každá série přinese nějaké milé oživení, ať se to samozvaným intelektuálům líbí nebo ne. Tou největší novinkou je bezesporu počet porotců, který se navýšil na pět. Naposledy bavil pohotový Matěj Ruppert, letos to vypadá na muzikanta Mariána Čekovského, který prostě „ví a zná“. Habera se dál nebojí pravdy, kritizovaná Patricie Pagáčová je přirozená a bezprostřední a jen debil od ní může očekávat odborné hodnocení zpěvu. Showbyznys je o řadě dalších aspektů a je potřeba i jiný pohled. Porce zesměšňování nesoudných soutěžících je naopak podstatně menší. Pravidelným divákem se nestanu, ale s vínem se to dá, navíc všem erudovaným chytrákům troufám poradit jednoduchý návod – tlačítek na televizním ovladači je dost. Jsou mnohem škodlivější formáty televizní „zábavy“. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Poprvé v historii mohli použít soutěžící kromě kytary také klavír. (TheSlezy)
  • Leoš Mareš dostal za roli porotoce honorář 200 000 eur (5 milionů korun). (ČSFD)
  • „Když nabídka na SuperStar přišla, tak jsem věděla, že lidé budou řešit to, že nejsem zpěvačka, že se jim to nebude zamlouvat a budou si klást otázku, proč tam jsem. Taky jsem si ji kladla. Ptala jsem se, co tam vlastně budu dělat. Produkce mi ale vysvětlila, že chtějí, abych byla hlas lidu, abych tam přinesla přirozené a bezprostřední reakce, že se ode mě neočekává odborné hodnocení zpěvu. Na to jsem si řekla, že to mi dává smysl. Teď se jen děje to, co jsme očekávali. A když si vezmu, že moje práce je vyvolávat emoce, tak je vlastně dobře, že to lidé řeší,“ prohlásila Patricie Pagáčová poté, co se na ní snesla kritika za její výkon v porotě. (Duoscop)

Reklama

Reklama