Reklama

Reklama

ON AIR

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Hudební
Česko, 2019, 30 min

Účinkují:

Pavel Kučera, Jan Unger, Lenka Dusilová, Adam Svatoš, Jan Haubert, Michal Mareda, Milan Cais, Dan Bárta, Matěj Ruppert, Michal Hrůza, Vojtěch Dyk, Michal Malátný, Klára Vytisková, Ewa Farna, Xindl X (více)

Obsahy(1)

Pořad, do kterého si moderátor Pavel Kučera zve hudebníky napříč hudebními žánry k povídání a nezapomíná ani na letité legendy. (sator)

Recenze (6)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Takové "hudební Na plovárně". Rozhled v hudebním světě moderátora Pavla Kučery je obdivuhodný, navíc ví, jak a na co se ptát, aby se dotazovaný host nemusel cítit hloupě z otázky, na kterou odpovídal už stokrát. Pavel Kučera totiž takové nepokládá. Takhle nějak má vypadat interview. A jak byste na otázku "Co jste cestou sem poslouchal/a" odpověděli vy? ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Nejlepší hudební pořad posledních několika let od produkce Kytary.cz = moderátor Pavel Kučera je slušný, sympatický, má přehled a nebojí se zvát hosty z různých žánrů. Odborné rozhovory a hudební zpovědi. Žádné excesy a vysoká úroveň. Chválím a sleduji na YouTube. ()

Zajímavosti (2)

  • „ON AIR“ se používá v rozhlasových studiích jako varující informace, že vysílání právě začalo. (sator)
  • Gramofonové šasi v úvodu každého dílu je Reloop RP-7000 MK2 Silver. Produkty Reloop jsou vyvinuty a navrženy v Německu. Firmu založil Robert Lauterwein. (sator)

Reklama

Reklama