Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život amerického městečka naruší hrůzná série brutálních vražd. Šerif Tanner se pustí do vyšetřování a je rozhodnutý pachatele dopadnout za každou cenu. Pátrání vede k tajnému vědeckému výzkumu, a šokovaný policajt zjistí, že člověk a doposud lovec, se stal kořistí. Někdo přivedl k životu dávno vyhynulé dravé ještěry, a hádejte, kdo je hlavním chodem na jejich jídelním lístku? Celou pravdu zná jenom vědec doktor Hyde, ale právě on je na straně ještěrů! (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Během akčních scén s dinosaury se často nesouvisle a nelogicky mění lokace, ve kterých se scény odehrávají. Je to tím, že všechny scény s dinosaury jsou vystřiženy z jiného filmu, a to konkrétně ze snímku Carnosaur (1993). (topr harley)
  • Hned v první scéně na začátku filmu je v džípu zabita skupina mladých lidí a jejich krev je po celém vnitřku auta. Později během policejního vyšetřování je ale v autě krve daleko méně, než by ji mělo být. (topr harley)
  • Během úvodní scény je možné vidět, že auto má umělohmotná skla. Během pozdějších vyšetřování už má však okna ze skla. (topr harley)

Reklama

Reklama