foto

Tim McInnerny

  • nar. 18.9.1956 (60 let)
    Cheadle Hulme, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Hippopotamus
2016 Barva vítězství
Orel Eddie
The Comedian's Guide to Survival
2015 Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film)
2014 Automata
The Boy in the Dress (TV film)
2011 Johnny English se vrací
2010 Černá smrt
2009 Inspector George Gently: Gently Through the Mill (TV film)
2008 Agent Crush
Ďáblova pouta (TV film)
2007 Hell Bent for Leather
One Day
Po(d)vedená charita
2006 Izolace
2005 Casanova
Zvláštní příběh Sherlocka Holmese a Arthura Conana Doyla (TV film)
2004 Spiknutí střelného prachu (TV film)
2002 Hot Dog
Trial & Retribution VI (TV film)
2001 Císařovy nové šaty
2000 Mistr zázraků
Zeměpisná délka (TV film)
102 dalmatinů
1999 Bestián: Kupředu, zpátky jen krok!
Makléř
Notting Hill
The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades
1997 Pravdivá pohádka
1996 Kateřina Veliká (TV film)
101 dalmatinů
1995 Great Kandinsky, The (TV film)
Richard III.
1989 Erik Viking
1988 Blackadder: The Cavalier Years (TV film)
Very British Coup, A (TV film)
1986 Anastázie (TV film)
1985 Městečko Wetherby
1983 Přesný jako smrt

TV seriály

2017 Hra o trůny (TV seriál)
Epizoda 1 (S07E01)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Zlomený muž (S06E07)
National Treasure (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Cizinka (TV seriál)
Ďáblovo znamení (S01E11)
2014 Cizinka (TV seriál)
Cesta zpátky (S01E03)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Guillaumův meč (S13E01)
2008 Pán času (TV seriál)
Planeta Oodů (S04E03)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vražda na faře (S01E02)
2001 Don't Eat the Neighbours (TV seriál)
2000 Dominion (TV seriál)
1998 Canterbury Tales, The (TV seriál)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1989 Černá zmije IV (TV seriál)
1987 Černá zmije III (TV seriál)
1986 Černá zmije II (TV seriál)
1985 Edge of Darkness (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Spolek ryšavců (S02E05)
1983 Černá zmije (TV seriál)

Dokumentární

2008 Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga (TV film)
Blackadder Rides Again (TV film)
Blackadder's Most Cunning Moments (TV film)
1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)

TV pořady

1999 Audience with Tom Jones, An (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace