Reklama

Reklama

Melrose Place

(seriál)
USA, (1992–1999), 170 h 8 min (Minutáž: 43–93 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Thomas Calabro, Heather Locklear, Andrew Shue, Josie Bissett, Doug Savant, Grant Show, Courtney Thorne-Smith, Jack Wagner, Laura Leighton, Marcia Cross (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(219)

Obsahy(1)

Melrose Place je obdoba Beverly Hills 90210. Skupina mladých úspešných a najmä sexi ľudí byvá spolu v nájomnom dome a majú medzi sebou rôzne aférky a pletky. Navzájom sa milujú, neznášajú, podvádzajú a klamú, prosto Hollywood ako sa patrí. (ethos)

Recenze (144)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Ano, je to síla, ale já ten seriál kdysi žral! UPřímně, celkem mi teď chybí seriál podobného typu, kde se děly dějové kotrmelce, kde se intrikovalo, kde kladná postava si prošla vždy i záporným obodbím a kdy charakter se láme s kadencí samopalu:-D JInak moje nej postavy byly vždycky ty největší mrchy...Kimberly, Sydney, Amanda...:-) ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to mělo našlápnuto na slušný teenagerovský seriál, taková vyšší škola "Beverly Hills", ale potom scénáristovi evidentně šiblo a stala se z toho neuvěřitelná slátanina a jeden z nejodpornějších seriálů, co se vztahů týče. Pokud si z tohohle vzal někdo jako inspiraci pro partnerské soužití, tak ho předem lituju. ()

Reklama

Aldamir 

všechny recenze uživatele

S odstupem let a s ohledem na to, že nejen českej, ale i americkej fenomén jménem seriál míří čím dál víc do pr*ele přidávám dodatečně třetí hvězdu. Děj (pokud se to tak dá nazvat) si naštěstí pamatuju jen velmi mlhavě, co si naopak pamatuju víc než dobře je to, že baby z MP pro mě byly v pátý šestý třídě velkými erotickými symboly (jejich morální kredit sem jaksi nebyl v té době s to rozlišovat;-)) a co si tak vzpomínám, tak spolužačky to měly v opačném gardu přesně stejně... Dneska už se tomu směju, ale ve skrytu duše bych stejně dal nevím co, aby to dávali znova a mně bylo zas dvanáct let...:-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Asi bych se bál osudu, když to začalo celkem realisticky, ale pak scenáristickému týmu dojdou nápady, a tak musí každý hrdina/hrdinka téhle limonády povinně: potratit, být nevěrný, být postřelen, v nebezpečí požáru, pobodán, napadnut, být součástí kolotoče všemožných intrik, ale taky si pořádně (nejen postelově) užít s každým obyvatelem domu (respektive ulice). Což není právě málo. ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem to sledoval s našima v odpoledních nedělních hodinách až jsem přešel do fáze, že jsem na tomhle seriálu začal ujíždět víc jak máma... :-D tenhle seriál je opravdu americký - v jednom díle se toho odehraje tolik, co by snad běžnému člověku ani ne za celý týden, ale mně tyhle intriky, spletě, vztahy,... prostě bavily a to je to hlavní. Nejlepší jsou ty dramatické konce, které vás prostě přinutí se dívat příště znovu... O:-) ()

Galerie (206)

Zajímavosti (19)

  • Producent Darren Star ako gay obsadzoval do každého svojho seriálu postavu gaya. V tomto prípade ide o Matta (Doug Savant). Jeho ľubostné pomery však tvorili iba letmé objatia. Jedinú scénu, v ktorej pobozkal priateľa Boba, nakoniec vystrihli. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)
  • Podnikaví zamestnanci zo štábu po skončení seriálu zarábali tým, že na eBay predávali vo fľašiach vodu zo seriálového bazéna. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)
  • Melrose Place a Beverly Hills byl zpočátku lehce propojené seriály. Grant Show účinkoval ve dvou epizodách Beverly Hills a stejně tak se v Melrose Place objevili Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green a Tori Spelling z Beverly Hills. (Kulmon)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama