foto

Markéta Frösslová

  • nar. 2.7.1987 (28 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Markéta se narodila 2.7. 1987. Maminka je lékařka, otec asistent střihu. Díky tatínkovi se dostala k filmovému řemeslu, již jako malá si zahrála ve filmu AKUMULÁTOR 1 Jana Svěráka (1994). Pan Frössl se mmj. podílel na již zmíněném Akumulátoru dále pak na filmech KOLJA, TMAVOMODRÝ SVĚT a televizním seriálu REDAKCE (2004). Zde si Markéta zahrála pubertální dceru šéfredaktora přilohy fiktivního deníku, v podání Davida Matáska.

Drobnou roličku (beze slov) si zahrála v úspěšném filmu ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU (2006). Svůdná dívka, která motá mužům hlavu jí neminula ani v seriálu PROČ BYCHOM SE NETOPILI (2007) tady již mohla prokázat herecký talent a předcházela zatím největší roli v nováckém seriálu POJIŠŤOVNA ŠTĚSTÍ (2008). V něm jí byl hereckým partnerem spolužák Vojta Kotek.

Od šesti let Markéta zpívala ve světoznámém pěveckém sboru Bambini di Praga, na základní škole navštěvovala dramatický kroužek a od 11 let hrála v Divadle Radar. Po absolutoriu šestiletého španělského Gymnázia nastoupila na DAMU, kde studuje činohru.

Mezi její záliby patří sport - lyže, tenis, jízda na kole a v neposlední řadě tanec.

Kamil "rawboy" Potok

Herecká filmografie

2016 Madame (TV seriál)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
2014 Neviditelní (TV seriál)
2012 Obchoďák (TV seriál)
O pokladech (TV film)
Ve stínu
2011 Ponurá neděle (studentský film)
Rodinka (TV seriál)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Cesty domů (TV seriál)
Hepzibah - Sie holt dich im Schlaf (TV film)
Rodinka
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
2008 Bez tváře (TV film)
Hrobník (TV film)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Účastníci zájezdu
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Redakce (TV seriál)
2002 Archa pro Vojtu
1994 Akumulátor 1

TV pořady

2015 Ceny Thálie 2014 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Barbora Poláková: Nafrněná (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace