foto

Jaroslav Brabec

  • nar. 14.6.1954 (62 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2015 Americké dopisy (TV film)
2013 Co v detektivce nebylo (TV film)
Chvilková slabost (TV film)
Slečna Flintová (TV film)
2012 Aplaus (TV film)
2011 Setkání s hvězdou: Vilma Cibulková (TV film)
2009 Post Bellum (TV film)
Zasaženi bleskem (TV film)
2008 Aljona (TV film)
Natěrač (TV film)
2007 Hraběnky (TV seriál)
2006 Kočky (TV film)
2004 Zlatá brána (TV film)
2003 PF 77 (TV film)
2001 Samota (TV film)
1999 Kuře melancholik
1995 Holčičky na život a na smrt
1993 Krvavý román

Dokumentární

2005 Paralelní portrét (TV film)
2003 Praha inspirativní...
2002 To, co zůstává (TV film)
21 pohledů na Prahu 21. století (TV seriál)
2001 Zdeněk Sýkora (TV film)
1998 Jan Masaryk (TV film)

TV pořady

1995 GENUS (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2013 Chvilková slabost (TV film)
1999 Kuře melancholik
1995 Holčičky na život a na smrt
1993 Krvavý román

Dokumentární

2005 Paralelní portrét (TV film)
2003 Praha inspirativní...
2002 21 pohledů na Prahu 21. století (TV seriál)
2001 Zdeněk Sýkora (TV film)

TV pořady

1995 GENUS (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)

Herecká filmografie

1989 Dlouhá míle (TV seriál)

Dokumentární

2014 Milan Čorba (TV film)
2012 Neobyčejné životy: Vilma Cibulková (TV film)
2008 Po stopách hvězd (TV seriál)
2007 Ohlédnutí za seriálem Hraběnky (TV film)
2000 Sametová kocovina

TV pořady

2016 Český lev 2015 (TV pořad)
2013 Živě z PALLADIA (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2009 Film 2009 (TV pořad)
2008 Hvězda mého srdce (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2002 Tváře českého filmu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(22)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace