Čétéčko (TV pořad)

Publicistický / Krátkometrážní

Česko, 2006, 17 min

Roman Petrenko

• MM_Ramone

Pravidelná, informačná relácia ČT, ktorá má poslúžiť divákovi ako prehľad pripravovaných programov, projetov, filmov, seriálov... v tejto verejnoprávnej televízii. Pridajú nejaké vlastné typy, pripomienku pre pamätníkov a nejaký ten rozhovor. Ujde to. Avšak celé "Čétečko" je podané pomerne nezáživnou formou. Mohlo by to byť viacej energické. Takto je to len za jednu hviezdičku. *(29.12.2010)

• hippyman

pořád lepší než komerční verze, i když "rodinka" z ČT je taky dost na pěst... 30%(10.8.2009)

• LiVentura

Chápu význam připomenutí se ČT, leč je to zbytečné, Česká televize má plno kvalitních programů, ví to většina české populace i někteří cizí příslušníci a proto nikdy neztratí své zdravé inteligentní jádro diváků. Do budoucna bych se vyvaroval zbytečně komerčních projektů, ostatně proto odvádíme tv poplatky, aby se tohoto ČT mohla s nadhledem vzdát.!(4.10.2009)

• duklak2

Hodně zbytečný pořad. Dovídáme se málo ze zákulisí. Pořadu by prospěla delší stopáž. Ještě před rokem jsem to sledoval, ale dnes nevidím ani jeden díl. Je to prostě o ničem. V tomto by se měla ČT učit od NOVY.(4.4.2010)

Docela dobrý a někdy i zajímavý pořad o novinkách a TV nabídce v ČT.(10.1.2010)

• Caszidy

Dostat informace o vysílání a zákulisí České televize by bylo určitě fajn. Problém ovšem byl, když si pro to ČT zvolilo formu, jakou si zvolilo. Nucené dialogy "ČT rodinky" byly důvodem, proč se tenhle pořad opravdu nedal sledovat. Nejde mi do hlavy, proč by vlastně podobný projekt potřeboval moderátora, či živé herce. Bohatě by stačil čtený komentář, případně nějaký maskot, jenž by ovšem nebyl k uzoufání otravný.(31.10.2011)

• cariada

Pořad o ČT a o tom co se chystá a pod, zajímavé a nenucené.(17.9.2009)

Solidní přehled pořadů a představení nových projektů v příjemném čase, navíc Maruška Retková má něco do sebe :)(14.3.2010)

• Idego

Je mi líto, že se i ČT snižuje k těmto hnusům à la Volejte Novu...(6.10.2009)

• ZkuKol

V rámci lidské slušnosti a politické korektnosti se tu nebudu vyjadřovat k moderátorovi, ale název pořadu napoví...(19.8.2009)

• zdeny99

Čétéčko není nic jiného, než zoufalý pokus dohnat Novu s jejím pořadem "Volejte řediteli" a později "Volejte Novu", který se vůbec nepodařil. Chybí mu všechny geniální tahy z pořadů, ze kterých si Čétéčko vzalo vzor. Neumí seznámit diváky s novinkami, problémy a děním v České televizi. Divák se ztěží může na co zeptat, aby dostal kloudnou odpověď. Postrádá i tolik vytýkané koláče sledovanosti, které udávají spoustu informací a mně se osobně nejvíce na takových pořadech líbí, protože, jsou krásným zdrojem toho, na co by se mělo zaměřit marketingové oddělení kdejaké účetní jednotky. Zárověň tyto koláče vypovídají o tom, co lidé v České republice sledují. Jenže Česká televize si tyhle marketingové triky nedokázala osvojit a převzala pouze základní schéma pořadu.(15.4.2011)

• raxxx

bylo mi nevolno :-(( jako konzumavat UHO (univerzalni hnědou omačku)(28.3.2010)