Vymítač ďábla: Posedlost Gail Bowersové
Horor
USA, 2006, 91 min
Leigh ScottHrají:
Griff Furst, Rebekah Kochan, Jeff Denton, Thomas DowneyPlakáty
Děsivý příběh dívky posedlé démony, který inspiroval tvůrce nejslavnějšího hororu s tématikou exorcismu – Vymítače ďábla. Mladá dívka Gail se se svou silně věřící sestrou Anne a jejím manželem Clarkem přestěhují do nového domu. Zanedlouho začíná Gail vykazovat divné příznaky, které jdou nad rámec tradiční medicíny. Její psychiatr je přesvědčen o tom, že je posedlá démonem a místo klasických léků jí předepisuje služby katolického kněze. Skutečný horor však začíná až tehdy, kdy kněz zahajuje plnohodnotný obřad exorcismu navržený tak, aby vyhnal na povrch všechny zlé síly. (oficiální text distributora)
Bioscop
odpad!Váhal jsem mezi 1* a odpadem a nakonec dávám odpad i přesto, že konec byl aspoň trochu koukatelný.Ale celkový dojem z filmu odpovídá hodnocení.(21.10.2011)
Bluesun
Docela jsem se bál, jaké to bude, ale nakonec to byla docela zábava. Film má docela spád a asi úplně nejvíc mi na něm vadil příšerný dabing. Pro fanouška hororů, který na filmy kouká, aby se pobavil by to nemělo být vyloženě zklamání, kdo ale čeká, že se bude bát, ten se nedočká. Film je spíš úsměvný.(8.11.2011)
- ricci.sodpad!
žádní fanoušci
Podobné
- Ďábel v těle (2012)
- Obřad (2011)
- Poslední vymítání ďábla (2010)
- Rekviem (2006)
- Satan přichází (2006)
- V moci ďábla (2005)
- Americká kletba (2005)
- Pod nadvládou zla (2005)
- Vymítač ďábla: Zrození (2004)
- Omen (2003)
- Přichází Satan - Procitnutí (TV film) (1991)
- Vymítač ďábla III (1990)
- Omen 3: Poslední střetnutí (1981)
- Damien (1978)
- Vymítač ďábla 2: Kacíř (1977)
- Přichází Satan! (1976)
- Rosemary má děťátko 2 (TV film) (1976)
- Vymítač ďábla (1973)
- Rosemary má děťátko (1968)