foto

Vincent Navrátil

  • nar. 9.4.1997 (19 let)
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Kameňák 4 (2013)

    - Roli asijského číšníka ztvárnil exotický hudebník Marcus Tran, v té době mimo jiné kytarista kapely Walda Gang, jenž ve snímku ztvárnila koncertující skupinu a její plakát má se svém pokoji postava hraná Vincentem Navrátilem. (Olík)

Herecká filmografie

2018 Zatím dobrý
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Cesta do Londýna (E09)
Císařovna (E08)
2015 Nahý mezi vlky (TV film)
Vánoční Kameňák
2014 Poslední cyklista (TV film)
2013 Kameňák 4
Lehká jako dech (TV film)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2000 Otesánek

TV pořady

2016 Shots! (TV pořad)
2014 Muži proti ženám (TV pořad)
Nikdo není perfektní (TV pořad)
2013 Krampoloviny (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Polívka na víně (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace