Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama

Zajímavosti k filmům (29)

Nezvratný osud 2

Nezvratný osud 2 (2003)

V Kimberlyně (A.J. Cook) vidině naladí stanici 104.9, ve které jsou zprávy o vyročí havárie letu 180. Když Kimberly rádio přeladí, začne hrát skladba „Higway to Hell“, ale v dalším záběru je tam stále stanice 104.9. Po skončení vidiny jsou zprávy o havárii letu ale na stanici 98.9.

Nezvratný osud 2

Nezvratný osud 2 (2003)

Když chce Kimberly (A.J. Cook) naladit na rádiu písničku „Highway to Hell“, naladí tuto písničku na vypnutém rádiu, které ukazuje pouze hodiny. Ve vidině hrála tato skladba na stanici 104,9.

Den díkůvzdání

Den díkůvzdání (2023)

Předtím, než John Carver (Adam MacDonald) zabije Evana (Tomaso Sanelli), má u úst viditelný mikrofon. Při zabíjení Evana ale mikfofon z obličeje zmizí a následně se objeví hned po jeho zavraždení.

The Grand Tour - Eurocrash

The Grand Tour - Eurocrash (2023) (epizoda)

James May hned na začátku filmu rozbije okénko u svého vozu o závoru. Když ale ve druhé polovině filmu v Maďarsku ujíždí před lukostřelci, je okno v pořádku. Poté, co trojice opustí Maďarsko, je zase na Jamesove autě okénko rozbité.

Kostka 2 - Hyperkrychle

Kostka 2 - Hyperkrychle (2002)

Když Jerry (Neil Crone) ukazuje druhé hodinky, které patří jinému jeho já, lze vidět, že mají oba kusy jiné seriové číslo. To by ale nebylo možné, pokud patřili jeho kopii z jiné reality.

Preacher - On Your Knees

Preacher - On Your Knees (2017) (epizoda)

Při Papežově projevu vlajka pod jeho oknem střídavě mění barvu z černé na červenou. Např. při záběru na Papeže osobně je černá, ale při záběru na živé vysílání je zase červená.

Preacher - Pig

Preacher - Pig (2017) (epizoda)

Když se nechá Tulip (Ruth Negga) postřelit, dostane stejnou vestu, ve které byl zastřelen Cassidy. Když si vestu obléká, není v ní průstřel hrudníku, který zabil Cassidyho. Když je Tulip postřelena a zvedne se na nohy, průstřel hrudníku po Cassidym už v ní ale je.

Nikdo

Nikdo (2021)

Ve scéně, kdy Hutch (Bob Odenkirk) nabídne, že k večeři udělá lasagne, má pomlácený obličej. V dalším záběru při cestě do práce je jeho obličej netknutý. Když ale vejde po přečtení SMS do holičství, jeho obličej je zase plný jizev a modřin.

Hellboy: Královna krve

Hellboy: Královna krve (2019)

Ve scéně, kdy Hellboy (David Harbour) bojuje se třemi obry, si lze všimnout, že jeho kamenná ruka je na levé ruce místo na pravé, a posléze se zase ruce přehodí. Jedná se o scénu, kdy se snaží vyhnout útoku sekerou a udělá kotrmelec, po kterém vytrhne strom ze země.

The Grand Tour - Velký lov

The Grand Tour - Velký lov (2020) (epizoda)

V jedné scéně lze vidět značku FURY na Hammondově Focusu při průjezdu kaluží, ale v dalších záběrech už není. Tuto značku obdrží Hammond od Jeremyho až o několik desítek minut déle, kdy už ji má na autě po zbytek epizody.

Jay a mlčenlivý Bob: Přeprc

Jay a mlčenlivý Bob: Přeprc (2019)

Když Holden McNeil (Ben Affleck) říká po odchodu Jaye a Boba své dceři: „They gone girl,“ odkazuje tím na stejnojmenný snímek, ve kterém si zahrál hlavní roli – Gone girl (2014). Když dceři poví: „It's just us leaugue,“ opět tím odkazuje na snímek, ve kterém si zahrál hlavní roli, a to Justice League (2017), kde ztvárníl Batmana.

Ledová archa - Spravedlnost nikdy nenastoupila

Ledová archa - Spravedlnost nikdy nenastoupila (2020) (epizoda)

Cestující LJ Folger (Annalise Basso) hraje na konzoli Nintendo Switch. To ale není možné, protože i když se děj odehrává v roce 2021, je to již 7 let, co jsou cestující ve vlaku, tzn. od roku 2013. Nintendo Switch vzniklo až v roce 2017.

Zabiják proti své vůli

Zabiják proti své vůli (2019)

V jedné scéně se Nix (Samara Weaving) kryje před nožem, který ji připraví o dva prsty na pravé ruce. I když si ruku obváže šátkem, můžeme vidět, že po chvíli střílí opět z pravé ruky a drží ji všemy prsty.

Gerald's Game

Gerald's Game (2017)

Ve scéně, kdy Jessie (Carla Gugino) sedí s otcem na posteli jako dítě, můžeme vidět, že nejdříve sedí oba na levé straně postele (Jessie má polštáře po levém boku). Když ale otec odejde z pokoje a Jessie si lehne na postel, tak je na pravé straně postele (polštáře má tentokrát po pravém boku).

Constantine

Constantine (2005)

Když Satan (Peter Stormare) mluví s Constantinem (Keanu Reeves), lze si všimnout, že hodinky, které Constantine položil vedle sebe, v jednom záběru zmizí a v tom dalším je můžeme znovu spatřit.

Sedm

Sedm (1995)

Herec Leland Orser, který ztvárnil jednu z obětí, si zahrál o 4 roky později ve filmu Vraždy podle Jidáše (1999) jednoho z detektivů, kteří případ vyšetřují.

Reklama