Reklama

Reklama

Schodiště

(seriál)
Trailer 2
USA, 2022, 8 h 16 min (Minutáž: 57–69 min)

Tvůrci:

Antonio Campos

Hrají:

Colin Firth, Toni Collette, Sophie Turner, Juliette Binoche, Rosemarie DeWitt, Parker Posey, Josh Drennen, Michael Stuhlbarg, Dane DeHaan, Odessa Young (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Příběh inspirovaný skutečnými událostmi sleduje osudy rodiny Michaela Petersona ze Severní Karolíny a podezřelé okolnosti kolem úmrtí jeho manželky Kathleen Petersonové. (HBO Max)

Diskuze

emma53

emma53 (hodnocení, recenze)

ibeh

No právě a tím natahováním se to tak zkomplikovalo, že jsem chvílemi tápala, která vlastně bije. Jinak by to to bylo spíš psychologické drama. Alespoň já to tak vnímala. Ty vsuvky s dcerami byly z větší části zbytečné.

emma53

emma53 (hodnocení, recenze)

mirroh

Ano, taky jsem pak už z toho byla otrávená. Je to škoda, protože Colin hrál výborně, ale právě kvůli těm zmatkům ke konci jsem musela jít o hvězdu dolů. Jinak by to byl čtverec a kdyby to ještě zkrátili na polovinu, tak bych se možné pětihvězdě nebránila.

na příspěvěk reagoval ibeh

mirroh

mirroh (hodnocení, recenze)

ibeh

Jen je tam moc dejovych zvratu a klicek, kotrmelcu s dejem, prechody z minulosti do budoucnosti, uz od 4. dilu je v tom pekny zmatek 

na příspěvěk reagoval ibeh, emma53

ibeh

ibeh (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavá na poslední díl. V tomto žánru už jsem viděla mnoho lepších kousků, ale Firth, Collette a Binoche vytahují herecky seroš na **** Taky vztahy a osudy vlastních i nevlastních dětí jsou tu zajímavé. Od Campose se mi líbila více Hříšnice. 

na příspěvěk reagoval mirroh

mirroh

mirroh (hodnocení, recenze)

Ty vysinute pohledy hraje Colin Firth neskutecne, ted co z toho vyleze

Alqarin

Alqarin (hodnocení, recenze)

vox_populi

No tedy, toto je naprosto výjimečný příspěvěk do diskuze, pevně doufám, že si ho přečte co nejvíc lidí, mě nesmírně obohatil. Obsahově naprosto vybroušený, strašně rád bych se s Vámi seznámil a nasál něco z Vaší moudrosti.

na příspěvěk reagoval austen3

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama