Reklama

Reklama

Schodiště

(seriál)
Trailer 1
USA, 2022, 8 h 16 min (Minutáž: 57–69 min)

Tvůrci:

Antonio Campos

Hrají:

Colin Firth, Toni Collette, Sophie Turner, Juliette Binoche, Rosemarie DeWitt, Parker Posey, Josh Drennen, Michael Stuhlbarg, Dane DeHaan, Odessa Young (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Příběh inspirovaný skutečnými událostmi sleduje osudy rodiny Michaela Petersona ze Severní Karolíny a podezřelé okolnosti kolem úmrtí jeho manželky Kathleen Petersonové. (HBO Max)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě a jejím okolí od 7.6 do 11.2021, rozlehlém a lidnatém hlavním městě Georgie. Ačkoli se příběh téměř výhradně odehrává v Severní Karolíně, štáb se rozhodl natočit seriál v Atlantě z možných logistických důvodů. Díky své příznivé poloze u řeky Chattahoochee, teplému klimatu a také díky pozoruhodnému soutoku různých kultur. (Trajektt)
  • Skutočný Todd Peterson (syn Michaela Petersona), ktorého hrá Patrick Schwarzenegger, sa k seriálu vyjadril na Instagrame 28. mája 2022 a opísal ho ako nepresný a nedostatočne preskúmaný. Tvrdí, že jeho rodičia mali najlepší vzťah, aký kedy videl a že nikdy v živote sa nepohádali. Projekt HBO označil za "úplné nezmysly". (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama