Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (120)

angel74 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já se u téhle nenáročné komedie překvapivě dobře bavila. Vlastně mi sedlo i herecké obsazení. Dá se říct, že se v podstatě všichni se svými rolemi skvěle popasovali. Hlavní dějová zápletka je celkem realisticky podaná, takže vlastně nemám žádný pádný důvod tento televizní počin nějak hanit. (65%) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zábava jako lehká děva - chvilku potěší a druhý den o ní nevíme. 1)  Divák musí přijmout komediální nadsázku, která ovšem v podání Marka Epsteina a Jiřího Vejdělka dělá z protagonistů totální debily. Jeden příklad za mnohé: "novomanžel" Richard po zákroku u zubaře nemůže mluvit. Místo aby ukázal potvrzení o vyšetření, chová se jako trotl vůči policistům i posléze doma, kde hostí svého budoucího tchána. Sranda holt muší bejt, i kdyby na vtipnou kaši nebylo._____ 2)  Přesto jsem se poté, co jsem vypnul mozek, u pohodového snímku docela bavil (s uvedenou výhradou) a tak končím smířlivými třemi hvězdičkami._____ 3)  Výstižný koment: Gilmour93**. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, jak jsem nic nečekal, jsem byl až mile překvapen. Když jsem totiž zjistil, že Jirka Vejdělek natočil čtyři filmy pro Českou televizi a četl ty obsahy, dost mě to vyděsilo. Pro výběr herců v tomto příběhu jsem tomu nakonec ale šanci dal a vyplatilo se. Není to nic závratného, ale právě díky těm hercům je to poměrně mile využitá hodina. Lehká odpočinková komedie, u které víte, že ty herecké výkony nepřišly nazmar. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Dělám to málokdy, ale tentokrát jsem se neuhlídal a přečetl si vaše komentáře dříve, než jsem film viděl. Uživatel kingik to vystihl přesně s tím bakalářským konceptem a já se na film díval už jen skrze tuto optiku. A viděl jsem nudnou, nesmyslně natahovanou povídku s bezradnými hereckými výkony... Televizní formát zkrátka Jiřímu Vejdělkovi nesvědčí. ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele

Hanuš vůbec nebyl špatnej a Langmajer pochopitelně kecal. Žádný spojaři, ale byl u paragánů. Určitě má ve skříni někde schovanej červenej baret. Kdyby to takhle Hanušovi nastřelil okamžitě, tím by ho odrovnal. A mám pocit, že Vejdělek četl moje hodnocení, protože dcera Langošovy přítelkyně použila stejné přirovnání. Že mu dá pusu, až nebude slizkej. Protože Langoš fakt hraje poslední dobou jenom slizké šukatéry ;-) Je ale fakt, že právě tenhle film až tak o šukání nebyl a Langoš docela bodoval :-)))) Ale jo, bavil jsem se. 70% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama