Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (120)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Na komedii málo vtipné, možná kdyby to bylo kratší, tak by to šlapalo lépe. přitom ze situace rodiče potenciální nevěsty na sezamovacím obědě s partnerem, který díky anestezii jen cosi "mrmlá" se dalo vytěžit mnohem více. Takto divák dostal jakési polovičaté rodinné melodrama z happyendem jak z amerického bijáku. Tradičním televizním komediím ve stylu Bakalářů to nesahá ani po kotníky. ()

Burejsa 

všechny recenze uživatele

Tohle dílo bych promítal studentům režie jako ukázku toho, že když máte skvělé herce, tak i slabý scénář a nekompetentní režie může dopadnout tak, ze to nebude úplný odpad. Mít to 20 minut, tak by to byla hezká mikrokomedie. Ta hodina navíc tam vadila. Langmajer, Hanuš i Stašová hráli na 1. Fialová na 2 a zbytek byl slabý. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

A já budu opět s hodnotícími přede mnou nesouhlasit. Jiří Vejdělek umí pohodové filmy a opět do dokázal. Pravda, ne vždy se budete u jeho snímků bouchat smíchy, ale za to si parádně oddechnete a leckdy se opravdu pobavíte. A tentokrát jsem se pobavil. Jiří Langmajer dozrál v opravdu parádní hereckou špičku a kvalitu, která hraje tak přirozeně, jako by právě přišel na plac a nemusel se ani učit text. Anna Fialová je nesmírně sympatická, Simonu Stašovou a její komediální vlohy asi netřeba představovat a Miroslav Hanuš trochu předvedl to, na co od pohledu vypadá. Dohromady mě zápletka se zuby nesmírně pobavila, to je ta hlavní zábava. To ostatní je spíše ze života, protože ženy si stále častěji hledají starší partnery. Pochopit lze nejspíš obě strany, ale lásce se poručit nedá a jak se říká - láska nezná mezí. Nakonec dorazí i happy end. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Některý scény naprosto zbytečný- zásah pana primáře- například, ale celkově milý, vtipný a dojemný. Postava Miroslava Hanuše mi nemusela být sympatická, ale sehrál ten svůj part bravurně. Simona Stašová jak kdyby vystoupila z Pelíšků, což není kritika, ale kompliment. Líbila se mi i Anna Fialová a šikovná byla i ta okatá holčička. V téhle pitomé době pohlazení. P.S.: Jakože Brňák Miroslav Hanuš tady pronese, že z Prahy nikdy nic dobrého nevzešlo. Rád bych poukázal na to, že tím štváčem a prohlubovačem propasti mezi Brňáky a Pražáky je ve skutečnosti rodilý Pražák. Takže asi sebekritika. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Herec to má těžké. Jednou hraje Hamleta, a někdy musí hrát i v neuvěřitelné sračce, kde půl filmu slintá a mečí. Langmajera mám rád, ale tady mi bylo stydno za něj. Hanuš kopíruje Donutila z Pelíšků stejně jako jeho filmová žena, dokonce hraná stejnou herečkou. Anna Fialová je zlatá, ale tady neměla ani ona co hrát. Bakaláři to nejsou. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama