Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (313)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Priveľa efektov na mňa. Osobne tento typ filmov nemusím. Plusom však bolo, že sa dlho nesrali s koncom, ako to u takýchto filmov býva zvykom a tiež, že sa vyhýbali trápnym vtípkom. Navyše ma potešil Ice T a BODY COUNT v soundtracku, takže silnejšie tri hviezdičky za mňa. 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Komediální jednohubka někde mezi Bladem a Zombielendem není nijak originální, ale je zábavná. Nejlepší je úvodní potyčka s babiznou, podobná scéna už se nezopakuje. Ocenil jsem, že Foxx nehrál nějakého přitroublého šášu, ale chlapíka s problémy. Jeho nový společník Seth je ovšem ztělesněním troubovitosti....tedy až do momentu, kdy se všechno změní. Klišé s rozbitou rodinou se zřejmě neohraje a zlou zde představuje bílá realitní makléřka, co už má život dávno za sebou - ok, proč nakonec ne. Likvidace upírů je masakrální, takže lítají hlavy i ruce, automobilová honička zběsilá. Při sledování si lze vzpomenout na Srdečné pozdravy z Ruska, Abrahama Lincolna: Lovce upírů, Ztracené chlapce, Terminátora 2, Stmívání a možná i Svítání, Predátora a další. Rap a funky nejsou moje parketa, ale nakonec jsem muziku ustál. Těch jmen je poměrně dost - Snoop Dogg, Paris, Body Count, Le Castle Vania, Ice Cube.....Edwin Starr, Nickelback... Škoda, že upíří doupě nepůsobilo ani tajemně, ani strašidelně. Tady to mohl být horor! Nu, tak nic. Protože upíři v posledních letech příliš nefrčí, tak jsem Denní směnu přeci jen uvítal. 3,5* ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[72%] Musím říci, že jsem příjemně překvapen s čím tentokrát netflix přišel. Neříkám, že je tohle nějaká bomba, ale zde se povedla jak akce tak i přiměřený humor. Trochu bych to přirovnal k filmům jako je Blade a i mi to trochu připomnělo zombíky, i když se zde jednalo o upíry. ;) Technicky to bylo dobře natočené, krásná kamera a akční sekvence potěší. Především ta někde uprostřed filmu, kde se nám tu nečekaně zjeví Scott Adkins, který zmasakruje pár ošklivých upírů a i si do jednoho dokonce kopne a pak se zdekuje a je fuč. ;) Každopádně jsem si i párkrát zasmál. Humor mi zde tentokrát sedl, takže žádné trapné výlevy zde naštěstí nebyly. No a celé to tahá skvělý Jamie Foxx, který se zde do role lovce upírů hodil. Závěr už mě bavil trochu méně, o nějakém napětí, ději apod se tu zavadit nedá, ale i tak mě to bavilo a při správné náladě si to někdy možná ještě pustím. Na to 1 vidění to asi stačí, ale čekal jsem nudnou blbost a dostal jsem toto – takže za mě velká spokojenost. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Did I just cry for Snoop Dogg? Bitky jsou celkem sranda, ale pořád je to "jen" televizní film: Pocitově se tam skoro nic nestalo, budování možného světa dost pokulhává, spousta věcí asi/možná skončila ve střižně, nebo je vůbec nerozpracovali, ale my jako bychom ty informace měli vědět (např. k sousedce se chová, jak kdyby ho zradila nejdůvěrnější milenka, ale přitom spolu měli jeden (1) krátký rozhovor), a tak. Ale ty bitky jsou celkem sranda a předpoklad asi je, že kvůli ničemu jinému se na to nikdo nedívá. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Do horor žánru bolo za môjho života zaradených toľko totálnych sračiek, že keby dám všetky tie sračky na hromadu, tak je to taká hromada sračiek, že ďalšie sračky by už vlastne nebolo kam dať. "Denná zmena" je veľmi solídna, upírska zábava s výbornými maskami ale aj gore efektmi, ktorá spĺňa presne tie očakávania, ktoré môže naplniť. Neberie sa nijak vážne, nehrá sa na nič mimoriadne, iba zabaví, teda pokiaľ (!!) - pokiaľ dokážete akceptovať, že inú úlohu ani nemá. Popravde, jediné čo ma sklamalo, bol pomerne nevýrazný záver, od ktorého som teda očakával väčšie finále. Každopádne pokojný - chýba zaradenie do HOROR žánru. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (13)

  • Keď Bud (Foxx) a Big John (Snoop Dog) vstúpia do únie môžeme vidieť fľašu s nápisom „BSB“. Je to Brown Sugar Bourbon, značka alkoholu ktorú vlastní herec Jamie Foxx. (maramashi)
  • Bud (Jamie Foxx) ve filmu vystřídá několik tzv. aloha/havajských košilí. Diváky je nejvíce vyzdvihována květinová košile Day Shift 2022 se vzorem oranžových květů ibišku a ananasů s knoflíky ve stejné barvě. Jen u jedné z košilí si můžeme všimnout vsazené a napasované náprsní kapsy, tak aby nebyl narušen její vzor. U originální havajské košile z Honolulu bývá zvykem, že motiv kapsiček ladí s motivem vlastní košile a kapsy nejsou na první pohled vidět. Tyto košile jsou pak doplněny knoflíky, které jsou vyrobeny ze skořápek kokosových ořechů. (DJMaroko)
  • V čase 25:47 zaznie veta: "J.J. Perry ku pokladni." J.J. Perry je meno režiséra. (Ronan)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama