Reklama

Reklama

Uklízečka - Série 1

(série)
Trailer
USA, 2022, 7 h 19 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

Miranda Kwok

Hudba:

Mark Isham
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

hanca.uh 

všechny recenze uživatele

1. série mě docela bavila, byť námitky by byly. Druhou sérii jsem začala a hned u 1. dílu i skončila, podle mě už zbytečné pokračování ničeho:-) Takže hodnotím tak 3-4 hvězdy. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizody ... jů, to bude asi super napínavý a trochu psycho, no bezva ... dalších pár epizod ... aha, no, zas tak napínavý to není, ale ani k zahození to není .... poslední epizody ... nesklouzává nám náhodou celý to drama k telenovele o tom, jak si uklízečka z drsného mafiána udělá pejska na vodítku, který na ní hledí se zbožnou úctou? Ale jo, je to poměrně fajn oddychovka, ta "romantická" vlnka, která se tam nenápadně vine, mě dost vytáčí, ale co už, díky ní je to zas trochu něco jiného. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Slušně akcemi nadupané béčko.Dokonce se jim tam vešel jeden otravný ,uhlíkový ,ekoterorista.A  mafiáni nebyli Rusové ale Arméni.Tam se jako na potvoru v reálu zrovna válčilo.Scénárista měl fakt bujnou fantazii.Zakomponoval i několik ras lidí.Takový cvrkot jsem nezažila v těch nejoceňovanějších slátaninách.S věhlasnými jmény.Druhá série prý nic moc,ale uvidíme. ()

Galerie (164)

Reklama

Reklama