Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

První lockdown byl nekonečný, druhý nesnesitelný a třetí úplné peklo. Nikdo nevěděl, komu hrábne dřív. Dneska už je to všechno jenom sranda a neskutečné on-line třídní schůzky jsou vysloveně komedie. Přesvědčte se o tom v desetidílném seriálu režiséra Marka Najbrta. Uvidíte, co jsme všichni žili a čemu se snad už konečně můžeme zasmát. (MALL.TV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Český člověk v obrazech. Tohle nás naštěstí zela minulo. Takže na rozdíl od v komentářích několikrát zmiňovaných Vlastníků, tohle moc nedokážu porovnat s realitou. Ale tak nějak jsem schopen věřit, že stejně jako ve Vlastnících je tady je trochu více ad absurdum napěchován reálný předobraz. Skvělá Stárková a Čtvrtníčková. Viděno 6 epizod. 3.5* ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele

Nemá cenu psát komentáře k dílům jednotlivě, seriál funguje na výbornou a dal jsem ho za jeden večer. Tenhle seriál v sobě má totiž všechno, všechny ty stereotypy chování lidí u Covidu, online schůzky a debilní připojení, který u toho vždycky na TEAMSech bylo ("Slyšíš mě?" "Blbě, ale jo, nevidim tě ale!" "Co bys na mě viděl, jsem furt stejnej, a navíc jsem v pyžamu..." "Ty jdeš na poradu úseku v pyžamu?!"), i postupnou frustraci všech, když jsme byli všichni zavřený doma a nevěděli, kdy to všechno skončí. Zajímalo by mě, jestli tohle pochopí někdo za deset let, až se mu o tom bude vyprávět nebo bude koukat na tenhle seriál. Minisérie je to ale skvělá, nadsázka, která pobavila. ()

Reklama

Ivo 

všechny recenze uživatele

Dementní výplod dementní doby: usilovná snaha o něco jakože super aktuálně vtipného, ale ve skutečnosti je to jen trapně a teatrálně vyumělkovaná přiblblá a zkostnatělá online fraška. Pokus o smích lehce iritujícím lechtáním kyjem. Ještě chyběl nějaký ten duch, který by všechny tyhle reinkarnované Vlastníky na závěr sežral. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Trochu mě překvapilo, že pokud námět vzešel od Marka Daniela, tak jeho postava mě bavila ze všech nejmíň. Naopak nejvíc pobavila skvělá Erika Stárková. Paralela s Vlastníky zde v několika komentářích zmíněná je celkem na místě. Byť se časem ukáže, že Třídní schůzka je hodně poplatná době vzniku, teď je to na jeden večer obstojná zábava. I když závěr vyznívá do ztracena a chybí mu zásadní pointa. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Prvních pět dílů mě opravdu rozesmálo, pokud by pátým dílem inteligentně skončilo tak dávám 5*. Postava paní učitelky s manželem, online v kuchyni u ledničky plné chlastu a učitelka přivázaná k židli aby online zas nevypla. Rodiče různých profesí - kadeřnice, herec, zdravotní sestra, taxikář, hostinský, ezožena i zmatená babička a k tomu lockdown... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Můžeme si všimnout, že pan Koudelka (Tomáš Jeřábek) není v některých záběrech, kde řídí auto, připoutaný. (SONY_)
  • Závěrečná venkovní scéna se natáčela u budovy Expo 58 na Letné v Praze. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno