Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film natočený podľa seriálu Unforgiven ešte z roku 2009. Zjavne zanedbaná Sandra Bullock s pohľadom mŕtvoly v koži ženy, ktorá už spoločnosti zaplatila svoj dlh, no jej minulosť sa s ňou vezie aj po prepustení z väzenia. Film poukazuje na to, čo to znamená byť bývalým trestancom. Neprináša výraznejšiu dejovú líniu, celé je to o utrpení žitia s cejchom, pričom z pomernej nudy diváka prebudí až hysterický nárek Sandry v momentoch, keď už nevládze. Sú tu samozrejme bočné linky, ktoré napríklad odhaľujú, že obeťou zločinu bol policajt a jeho rodina uvažuje o pomste, ale väčšina z nich aj tak končí v slepej uličke. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Masterpieace. Ze Sandry se stal tug po děsivé události v jejím dětství, za což si odpykala svůj trest, po propuštění se ale mnoho lidí nespokojí úplně s tím, že by trestání pro ní mohlo kdy skončit. Takže se rozehrává linie jejího života, pomsty, integrace do společnosti a k tomu dojemná rodinná linka - bez patosu. Absolutní špička. Sandra to zahrála tak uvěřitelně, že až mrazí. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Sebaobetovanie, dôležitosť rodiny, utrpenie, bolesť, nespravodlivosť, predsudky, druhá šanca, nový začiatok. Všetky tieto témy v sebe V nemilosti má, veľmi umne s nimi ženská režisérka pracuje a postupne nám ich servíruje. Po slabšom rozbehu je V nemilosti nakoniec vcelku poctivá a silná dráma, ktorá dokáže zahrať na city, vytlačiť z diváka pomerne silnú emóciu(najmä v závere) a ešte aj prekvapiť nečakaným plot twistom. Sandra Bullock na staré kolená (a po rokoch herectva nenáročných postáv) ukazuje, že je dobrá herečka, a to aj napriek tomu, že sa na nej okrem veku škaredo podpisujú aj prehnané návštevy plastických chirurgií. V tohtoročnom roku s málo vyslovene veľkými filmami a premiérami, určite jeden z tých zaujímavejších a lepších kúskov čo vznikol a hlavne jedna z mála drám, ktorá mňa osobne v záverečnej polhodinke naozaj dokázala vtiahnuť do deja a plne emočne zaangažovať... 75-80% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Má to potenciál, hutnou atmosféru, minimálně v první polovině chytrý scénář a dobrou práci s narací děje. Do průměru to bohužel strhává ne úplně zdatně uchopená část druhá a hlavně fatálně nedostatečná práce s vedlejšími postavami, které hrají jinak znamenití herci (Bernthal, DOnofrio, Davis), ale nemají moc do hrát, protože tvůrci pro ně nenapsali příliš dobré/zajímavé/důležité role. The Unforgivable je snímek o jedné jediné osobě - Sandře Bullock, která ovšem hraje fantasticky. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Neskutočne priehľadné. Kto pri sledovaní tohto snímku hneď od úvodu nedokáže odhadnúť, kam toto celé smeruje, prečo sa veci udiali ako sa udiali, tak to musí mať s filmom buď minimálne skúsenosti, alebo vnímanie na úrovni do 15 rokov. Na jeden krát to ušlo, no že by sa jednalo o prevratnú drámu o utrpení či krivde, tak to ani omylom. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)
  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama