Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (284)

easaque 

všechny recenze uživatele

4* Netflix aktuálně přináší nové drama i s českým dabingem se Sandrou Bullock, které se povedlo. Sice tu nenajdete nic moc pozitivního, ale příběh je dobře napsán a dokážete se vcítit do kůže každého účastníka a pochopit jeho chování. Přece jen zabití způsobuje výčitky a na druhou stranu zášť a chuť se pomstít. Samozřejmě i tady je dobře skrytý nečekaný zvrat, který dokáže pocity obrátit naruby. Se závěrem mám trošičku problém, ale asi takto by si ho většina přála … víc neprozradím. Ani není důvod, protože stojí za to ho vidět. Myslím, že zpracování je slušné a na žádný zádrhel jsem nenarazil, co by mi kazil zážitek. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pokud mě film donutí si pustit zpětně nějaké scény, tak je to skvělé...A tento mě donutil...Nevěřila jsem tomu, že tam bude nějaké "překvapení", ale pořád mi tam něco nedávalo smysl...Něco mi tam nesedělo....Byly tam dvě scény, které mě i dohnaly k slzám a tělo mi ochromilo napětí, co se stane...Už chápu, že byl kolem tohoto snímku takový hype... ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Do herectví se Bullocková v posledních letech zakousla jako buldok a smekám klobouček. Zahraný je tohle skvěle. Vůbec jako malé drama o velké věci to působí nevtíravě, místy až nezávisle a to je vždycky upřímnější než většinou načančaný povrchní přístup velkých studií. Jen jsem celou dobu očekával jistý konec a  přesně takový i přišel. Po všem tom stanovování postulátů by bylo mnohem víc fajn, tedy fajn není to správné slovo, spíš větší úder, kdyby to bylo bez onoho tajemství,  vyžvaněného navíc prakticky v prvním flashbacku. Upřímné, avšak nikoliv zdrcující. Jen díky větě první za čtyři. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film natočený podľa seriálu Unforgiven ešte z roku 2009. Zjavne zanedbaná Sandra Bullock s pohľadom mŕtvoly v koži ženy, ktorá už spoločnosti zaplatila svoj dlh, no jej minulosť sa s ňou vezie aj po prepustení z väzenia. Film poukazuje na to, čo to znamená byť bývalým trestancom. Neprináša výraznejšiu dejovú líniu, celé je to o utrpení žitia s cejchom, pričom z pomernej nudy diváka prebudí až hysterický nárek Sandry v momentoch, keď už nevládze. Sú tu samozrejme bočné linky, ktoré napríklad odhaľujú, že obeťou zločinu bol policajt a jeho rodina uvažuje o pomste, ale väčšina z nich aj tak končí v slepej uličke. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

A život ide ďalej...“ Film o vine, dôvere a odpúšťaní. Ruth má dôvod byť nahnevaná, tichá aj mrzutá. Sandra Bullock to v tomto smere zvládla. Ale rovnako bezútešne pôsobí aj celý film. Ešte aj Seattle vyzerá rovnako špinavo, chladne, pochmúrne. Ruth nemá nikoho, kto by sa jej zastal, lebo v Seattli sa strieľanie na šerifa neodpúšťa. Príbeh je postavený na predvídateľnom a nepravdepodobnom príbehu, ktorý má pôsobiť na city diváka. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)
  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama