Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

I můj nejméně oblíbený žánr jednou za 5 let dokáže překvapit a tohle je rozhodně jedna z těch výjímek. Společně s Cherry nejlepší, nejhutnější a nejintenzivnější Drama za letošní rok.Je to tak trochu Drama řízlé s Krimi, což je fajn, není to žádná sociální nudná sračka pro intouše a důchodce, ale pořádně nepříjemný a drsný film z drsného prostředí a z drsné reality, ve kterém si Sandra Bullock sahá na oscara a předvádí jeden z nejlepších ženských hereckých výkonů posledních pár let. ( Věřil jsem jí úplně vše).Příběh o ženě, která je po 20 letech puštěná z vězení na svobodu za jeden z nejhorších trestních činů- Zastřelení policisty! Tvrdý návrat do reality, která se k takovým lidem rozhodně nechová hezky a rána mezi oči je takřka všude ( Bydlení, práce, kdekoliv). Skvělá atmosféra, vynikající soundtrack, úžasní herci ( Krom Sandry potěší i John Bernthal, Vincent D'Onofrio a Viola Davis), vypjaté a dusné scény, při kterých okamžitě naskočí husí kůže, emoce vygradované tak, že na konci prostě slzy tečou ať divák chce, či ne a hlavně potěší nálož docela slušných zvratů, kde ten finální jeden z nejlepších za poslední dobu.Jeden z těch filmů, kde si po skončení říkám, tohle byl sakra dobréj film a rád jej uvidím znova.Netflix trefil jeden z žánrových vrcholů roku.Příběh 5/5, Akce 2/5, Humor 2/5, Násilí 1/5, Zábavnost 5/5 Hudba 5/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 5/5, Napětí 4/5, Emoce 5/5, Herci 5/5. 9/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Narušiteľom systému je tentokrát Sandra Bullock a nemecká režisérka a hneď trojica scenáristov jej to vôbec neuľahčuje. Prekvapivo funguje spojenie sociálnej drámy a trileru, neprekvapivo aj dve časové roviny a niekoľko dejových línií, ktoré sa samozrejme prepoja v napínavom a emotívnom závere (ale bez lacného sentimentu) zároveň prepájajúcom prítomnosť s minulosťou. Nechápem, prečo získavajú pozornosť sotva priemerné akčnejšie kúsky Netflixu (všetci vieme o ktorých je reč) a V nemilosti ostáva v ich tieni, keď ich v skutočnosti svojou kvalitou zatieňuje ako obrovský mrak. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Do herectví se Bullocková v posledních letech zakousla jako buldok a smekám klobouček. Zahraný je tohle skvěle. Vůbec jako malé drama o velké věci to působí nevtíravě, místy až nezávisle a to je vždycky upřímnější než většinou načančaný povrchní přístup velkých studií. Jen jsem celou dobu očekával jistý konec a  přesně takový i přišel. Po všem tom stanovování postulátů by bylo mnohem víc fajn, tedy fajn není to správné slovo, spíš větší úder, kdyby to bylo bez onoho tajemství,  vyžvaněného navíc prakticky v prvním flashbacku. Upřímné, avšak nikoliv zdrcující. Jen díky větě první za čtyři. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Typický hollywoodsky kalkul, ktorý sa síce snaží tváriť chladno a odmerane, no nemyslím si, že cielene. Skôr tak pôsobí kvôli neschopnosti režisérky vtiahnuť diváka do deja, čo vo výsledku vôbec nie je dobré, pretože žiadnu z postáv som si neobľúbil, a tak som len čakal a čakal, kým tento nudný film konečne skoční. Sandra Bullok fajn, ale iba kvôli nej hviezdičky rozhodne pridávať nebudem. 40 % ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Talent Sandry Bullock se vyplýtval na hloupý příběh. Její dny jsou sečteny. S lepším režisérem by vyzněl pravdivěji. Je to moc melodramatické a nesmyslné. Film je o trvání lásky, kdy lidé jednou všechno zničí. Je zde dost podzápletek, tak by to možná vyniklo jako seriál. Jsou zde zvraty.Puvodni film ze sedmdesarek pusobil pravdiveji se zmenami nalady. Toto je melodramaticky nesmysl. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)
  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama