Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Tannek je prvním členem farmářské rodiny, který se dostal na vysokou, a dokonce získal stipendium na škole, kterou si vybral. Přesto přijíždí do New Yorku s obavami, zda jako vesničan mezi ostatní zapadne. Záhy se ukáže, že jeho obavy nebyly bezdůvodné. Většina studentů, kteří pohlížejí na vyučování jako na nepříjemné zlo, které je zdržuje od mejdanů, ho v lepším případě ignoruje. V horším mu dávají pohrdání velmi jasně najevo. Patří k nim i jeho tři spolubydlící Chris, Adam a Noah. Začnou tím, že se rozhodnou vyštvat ho z pokoje. Když se jim to podaří, najde si Paul bydlení na veterinární klinice, sousedící se školou. A navíc se zamiluje do spolužačky Dory Diamondové, chytré, pohledné dívky, v níž objeví spřízněnou duši. Potíž je, že Dora chce být pouze kamarádkou, protože má milostný poměr s arogantním a sobeckým profesorem Alcottem. Sblíží se s Paulem, až když se ocitne téměř na dně. Nabídne jí, že u něj může bydlet, dokud si nenajde práci, a ona mu na oplátku pomáhá lépe zapadnout. Jenže stačí to, aby kvůli němu opustila Alcotta? (TV Nova)

(více)

Diskuze

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

čudujem sa že som to ešte nevidel.... Biggs a Suvari sa nezaprú a zahrali to na jednotku, bolo to aj vtipné, jednoducho sa mi to fakt pozdávalo.

qwerty47

qwerty47 (hodnocení, recenze)

Písničku Wheatus - Teenage dirtbag mám rád, ale tenhle film ani není hoden té písničky.

matolas

matolas (hodnocení, recenze)

ja tyhle teenagerske filmy nenavidim ani jedna cast z American pie sa mi nepacila a toto jejasny odpad

mendrit

mendrit (hodnocení, recenze)

Za celý film jsem se ani jednou nezasmál, natož pousnál. A to jsem na tom věkově jako hlavní aktéři. Nudnější věc těžko hledat.

Reklama

Reklama