Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektor Paul Fein se chystá slavit narozeniny a přeje si mít všechny své děti pohromadě. Synové Ben a Eddie, také policisté, a dcera Kate jsou po ruce chybí jen nejmladší Jackie, černá ovce rodiny. Sourozencům se ji nakonec podaří přesvědčit, aby přijela. Jackie však problémy doslova přitahuje. Hned první večer se jí podaří opít a skončit v hotelovém pokoji s ředitelem Novacekem. Ráno se probudí a zjistí, že Novacek vedle ní byl zavražděn ranou z pistole. Vyděšená Jackie volá otce a vyšetřování se rozbíhá. Otec, na rozdíl od bratrů, zpočátku o její nevině trochu pochybuje, navíc na zbrani se našly její otisky, ale chybí tu motiv. Od informátora se Feinové dozvědí, že vraždu údajně objednala Novacekova manželka. Přitom vyjde najevo, že Novacek už předtím jednou ženatý byl a jeho bývalá žena, trpící silnou schizofrenií, se nachází v sanatoriu. Další stopa naznačuje, že s celou věcí by mohl mít něco společného i mafián Rampola, navíc je nalezen zavražděný informátor (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Phobia 

všechny recenze uživatele

V průběhu 15 let jsem podnikla dva neúspěšné pokusy film sledovat. Bronsona jsem kdysi měla docela ráda, tak jsem mu chtěla dát šanci i v době, kdy vypadá jako vskutku odpudivě přestárlá indiánská squaw. Ale "Rodina policajtů" je ukecaná nuda na úrovni nejlacinějších poloamatérských kriminálek a k tomu říznutá telenovelou ála "Rodinná pouta". Na to se vážně může koukat jen masochista - volím sebepoškozování tupou žiletkou, zabere to méně času, tolik to nebolí a nezanechá trvalou psychickou újmu. Hvězdička za možnost, že se po vypnutí TV začalo třeba něco dít. 20% ()

qVitek odpad!

všechny recenze uživatele

Tímto filmem se Charles Bronson těžce zkompromitoval. Jediný smysl tohoto filmu je v tom,že tam mají jeden známý xicht, Charlese.Jediný důvod, proč hrál v tomto filmu, mě napadá snad jen to,že už nechtěl být slavný a nechtěl, aby ho lidi na ulici poznávali. Režisér tohoto filmu byl pravděpodobně těžce narušený člověk, který by potřeboval pomoc. Charlesi, hraním v tomto filmu si strčil svoji hlavu do díry plné vody a špíny, které se říká WC.To hnědý svinstvo,které máš za účinkování v tomto filmu, už ze sebe nesundáš. Tento film nemá žádný děj, herci nehrají, je to čistá forma nudy. ()

Reklama

Rodin 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem to nedokázal zhlédnout celé. Poprvé jsem to vypnul asi po třiceti minutách, podruhé jsem viděl poslední třičtvrtě hodinku. Nepředpokládám, že se v chybějících 15 minutách mohlo odehrát něco, co by mé10% hodnocení nějak výrazně zvrátilo ve prospěch této stupidní krávoviny s nesnesitelně hnusným a tlustým Charlesem. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že je zde Charles BRONSON již mimo sezónu. Marná sláva všichni stárneme, ale on to zde hraje s takovou ležérnosti, jako by mu ten film mohl být ukradený. Možná, že mu již zdraví nesloužilo, anebo roli v tomto filmu vzal jen, aby nemusel myslet na Jill IRELANDOVOU, svou ženu, která po těžké nemoci zemřela a on se s tím dlouho nemohl vyrovnat. Film patří do kategorie "slabších". ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Naprosto zoufalá ukázka neuvěřitelně infantilního a zcela nedotaženého scénáře, dialogů na umření, impotentní režie a příšerných hereckých výkonů. O co tady vlastně jde? Zpočátku to vypadá, že se bude jednat o návrat ztracené dcery, rodinné usmíření, vyrovnání se s rolí manželky policajta, otce policajtů apod. - moc slibně to nevyhlíží, ale po tom, co příjde, bychom dali nevímco za to, kdyby to u toho bylo zůstalo. Ta hrozná kriminální zápletka! Naprosto nesmyslná, nelogická, nevysvětlená a ještě tak zbabraná (úplně debilní "zpochybňující" odbočka s blázincem, s najatým vrahem, falešným Martinem, vlastně úplně vším). A mezi tím se pohybuje "taťka Žid" - Charles Bronson, který je hodně alergický na antisemitistické narážky a holohlavou gorilu zmlátí tágem, jen když řekne, že Židi neznají míru! Vrhne se i na černého policajta při zmínce o Abrahamu Lincolnovi. Už tohle je na odpad, ale příjdou horší. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama