Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (378)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asi úplně chápu případné zklamání skalním milců a milek improvizačních skečů (sám jsem jeden z nich), na druhou stranu si uvědomuju, že snaha o nějaký alespoň na první pohled částečně jednolitý příběh jdoucí z bodu A do bodu B (bez čehož celovečerák uděláte jen výjimečně), tu atmosféru skečů a scének zkazí. Tedy, na jednu stranu jsem i zklamaný (čekal jsem např. že se tam objeví více postav a např. u vyzvednutí výhry jsem vyloženě očekával Vavaru), na druhou stranu, miluju Votjubka a tady jsem ho dostal plnou měrou (byť v lehce light verzi) a scény v Polsku a s polštinou mě rozsekávaly. Takže za mě, pokud zůstanou improvizační skeče a jednou za čas se hodí nějaký film, proč ne? 3,5* ()

castor 

všechny recenze uživatele

Křupanství dostalo zelenou. Hned po pár minutách se projevilo několik nešvarů, vypíchnu dva: mnohým postavám nebylo rozumět (nejen zvukař by zasloužil přes prsty) + musíme „nás“ za každou cenu protlačit do celovečeráku. Aneb co funguje na divadelním jevišti či ve formátu videí na YouTube, mělo zůstat v divadle a na internetovém serveru. Film je jiná liga a to pánové jaksi nepochopili. Otravné žvatlání Štěpána Kozuba a mizerné hraní ostatních… Až takové dno jsem nečekal. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nebyť ostraváckeho dialektu a družobnej zástavky baníkovcov v Katoviciach bytento film nepriniesol takmer nič pozitívne a ako spomína NorseSword po úvode som pozeral tento český film pre istotu s titulkami. Dalo sa z toho rozhodne vytrieskať viac, pointa až tak zlá nebola, keď však v úvode uvidíte že film sponzoruje niečo eurofondské je jasné že sa objavia bububu kresťania, bubu zlí biely policajti, hlavne tupý a zlé bububu mjetky cirkvi, ktoré by si liberálny retardi tak radi ukradli pre seba. No a pokus zasiať nenávisť medzi vyšehradskú štvorku už ani trápnejší byť nemohol, ale zase tie eurolóve. Tak aj takáta spodina sa nejako živiť musí a keď niekomu nevadí že je pre iných za totálneho kockota, nech sa páči. Zosmiešnili ste jedine svoj vlastný národ a svoju tvorbu, my čoboláci sme zistili že nemáme tých najhorších umelcov, a to už je čo povedať. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebyl takový průser. Samotné skeče ale této partě sednou víc. Například letošní Vyšehrad mi přisel dost lepší. Film ocení hlavně fanoušci této šílené party, zbytek na to asi bude jen nevěřícně hledět. Zápletka je dost jednoduchá, David vyhraje velkou výhru pomocí stíracího losu a snaží se spolu s Milanem dostat do Prahy kvůli proplacení výhry. To se ale nelíbí místnímu mafiánovi, a tak na ně pošle svoje kumpány. Po cestě zažívají spoustu šílených a trapných situací. Vtipné to sice je, ale zas ne tak, že by se člověk za břicho popadal. Ale třeba scéna v kostele je dobrá. Je tam i dost cameí a ačních scén. "Přepálil start." :D ()

Eleanor05 odpad!

všechny recenze uživatele

Tři tygři ve filmu: Jackpot působí jako film od Trošky a to už hovoří samo za sebe. Je utrpení ho sledovat, je nebetyčně trapný, lidé se v něm pitvoří a amatérismus je znát na všech frontách - především na scénáři a v (ne)herectví. Krátkometrážně jsou Tři tygři občas snesitelní, na ploše hodiny a tři čtvrtě už ale vyznívají silně nevkusně. Nesouvislý děj, nevtipné, nahodilé scénky a opakující se stupidní akční souboje postav celé té trapnosti jen nasazují korunu. Jak dalece musí být člověk nesoudný, aby tohle vůbec zrealizoval, natož nechal promítat v kinech? Opravdu se divím, že tento "klenot" zde není v černých číslech. I jednu hvězdičku si film musí zasloužit. Odpad! ()

Galerie (87)

Zajímavosti (17)

  • Kvůli akčním scénám byl důležitou součástí štábu také tým kaskadérů z Czech Action Crew. (VSVB)
  • Ve chvili, kdy se herec Vladimír Polák obleče do jednoho ze svých kostýmů a připomíná Stevena Seagala, tak pronesená věta: „Čekání na smrt je horší, než smrt sama,“ je nadabována Jiřím Štěpničkou, který je u nás dvorním dabérem Stevena Seagala. Jiří Štěpnička si v závěru filmu střihne malou cameo roli právě s Vladimírem Polákem. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama