Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když se začnou náhody nebezpečně kupit, máte jistotu, že jste v české romantické komedii. A taky víte, že takový film bude stát za hovno. Maštalír zachraňuje co se dá. Jenomže Tereza Kostková je sympatická, totální neherečka, jenžto nemůže a nesmí být do ničeho obsazována. Pravděpodobnost podobného vývoje děje v realitě jako obvykle nulová. Je záhadou, že si na sebe podobné projekty vydělají, ačkoliv je pravda, že převážnou většinu ale zalepí inzerenti Primy, která tím získá šlehačku na jeden večer. ()

ClassyBitch 

všechny recenze uživatele

Proč já se nechám ukecat ke sledování něčeho takovýho? Už bych mohla vědět, že jak v tom hraje Kostková, bude to brak. Začínám uvažovat nad tím, jestli ten brak ze všeho nedělá ona. Má vůbec nějakou jinou polohu než neurotickýho stárnoucího diblíka? Proč mám pocit, že vůbec nehraje, prostě je sama sebou a recituje texty jak zprávy ze čtecího zařízení? Maštalíř je krásnej, šarmantní, chytrej, vtipnej chlap, takže jejich vztah je tak těžko uvěřitelnej,  jako můj s Bradem Pittem. Tady ale nebyla špatně jen Tereza, tady bylo špatně všechno včetně baletky s velikostí 42, dialogů a situací tak málo pravděpodobných a blížících se reálnému životu, že se nedivím, že narůstá počet sebevražd a užívání tvrdých drog. Scénáristi těchhle hovadin nežijou rodinný a milostný životy? Vždycky to je jak z vlhkých snů nějaký báby, co třicet let žije sama jen s dvanácti kočkama. Už dost, prosím. ()

Reklama

YouKnowWho 

všechny recenze uživatele

Další z řady českých/slovenských komedií, které nenadchnou, ani neurazí. Herecké výkony tu jsou poměrně dobré, postavy sympatické a příběh, ikdyž velice předvídatelný, hezky plyne. Naproti tomu se ve filmu objevují prakticky všechna známá romantická klišé, technické nedokonalosti i rušivé šustění scénářem. Z šedého podprůměru však tento film pozvedají nejen zábavné malé vedlejší role v podání Ondřeje Sokola a mojí oblíbené Hany Holišové, ale především skvělý humor v první polovině filmu. V součtu se jedná o příjemnou jednohubku na večer s Vaší drahou polovičkou, u které se zasmějete, možná Vás i lehce dojme, ale žádnou přidanou hodnotu od tohoto díla rozhodně nečekejte. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Na poměry našeho středoevropského regionu jsem byl mile překvapen. Žádné hnusné, amorální chování, žádné podvádění, jen fajn příběh o dvou lidech a jejich rodinách které se na konci spojí v jednu. I přes zapojení netradičních afrických lokací se jedná o jednoduchý příběh, který příjemně ubíhá, má sympatické herce a malebné, převážně slovenské lokace. Romantika, na kterou nebudu mít problém se v budoucnu znova s radostí podívat. ()

Aideon 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie se konečně trochu vymykala těm ostatním. V první řadě musím říct, že herecké obsazení bylo zvolené perfektně. Kostková s Maštalírem spolu fungovali suprově a dobře se na oba koukalo. Část s učením jógy ač očividná, tak i přesto pobavila. Trochu mi mrzí, že se nám nedostalo trochu více ze souboje mezi rodinou O. Sokola a hlavními protagonisty, protože si myslím, že by to také stálo za to. Zápletka byla nakonec obyčejně typická, ale v tomto případě mi to nevadilo. Myslím si, že je to taková jedna lepší česká blbina, když nevíte, co pustit. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama