Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rykl s Karolínou jsou vysláni do hotelu, kde se právě natáčí gastro reality show "Hledá se šéf!“. Jeden z finalistů byl nalezen mrtev a všichni ostatní jsou za podezřelé. Rykl s Karolínou se nad případem nejen sbližují, ale Karolína současně zjišťuje, že kolega Krátký je expert na jídla všeho druhu. (TV Prima)

Recenze (10)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Furt je to vykrádačka, ale přibylo docela chytrého slovního humoru, takže se u toho docela dalo bavit (a nemyslet na nelogičnosti). Falešný Ital byl skvělý a jsem rád, že jsem po čase viděl jednu z hvězd seriálu Hospoda ve větší roli. ()

Reklama

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kapitánka zocelená výcvikem natřásá ve znělce kotlík. Férovej chlap po tahu vystrčil ptákovej prostředník z taxi. Po takovém vtipném začátku už nejde postrčit laťku výš. Jedno podpětí stíhá druhé - Kdo vyřeší vraždu??? Kolovrátek s literárními pseudonymy .....Tohle bylo poslední podívání, co šlo snést.. Držte se. ()

Alementina odpad!

všechny recenze uživatele

V rámci večera s rodinou jsem tohle musela přetrpět, doslova. Prostě blbý, strašně blbý, mně bylo za ty dialogy stydno. Ještě si říkám, jestli to Prachař za potřebí.. ale holt když jsem viděla , že Kotek i Dyk mají něco podobnýho, tak holt peníze nesmrdí. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakub Prachař je oblíbený a zábavný jako porodce v Superstar nebo jako moderátor, ale bohužel neumí hrát. Nikdo si toho nevšimnul? Jakube, všechno v dobrém, jsi dobrý týpek, nic proti Tobě. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru druhé epizody si nenechalo ujít v průměru 939 tisíc diváků starších 15 let, což byl nejlepší výsledek sobotního večera po 20:00. (rublik05)

Reklama

Reklama