Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin Rykl dostává za své „slušné“ chování novou parťačku, ambiciózní vyšetřovatelkou Karolínou Světlou. Jejich prvním společným případem je mrtvola muže nalezená v bance. Zatímco Karolína se snaží k novému parťákovi najít cestu, Rykl naopak vymýšlí, jak se Karolíny zbavit. (TV Prima)

Recenze (34)

topi80

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na komediální krimi (kde má ta komediální stránka jasně navrch) z české produkce se občas dívat dá. U Dvojky na zabití docela funguje ta grotesknost, a kdyby se seriál striktně držel té parodie na všechny ty rozervané svérázné policajty, fungovalo by to i přes neherectví (nebo právě proto) Jakuba Prachaře docela dobře. Hůř je na tom představitelka druhé hlavní role, tam to působí, jako by tvůrci obsadili do role první gymnazistku bez herecké praxe, co vyjde ze dveří školy. ()

Mr. Movie 

všechny recenze uživatele

Tak za mě celkem v pohodě. Pokud v tom někdo hledá kriminálku, má smůlu a bude se zabývat odpafem. Zrovna tak to platí pro doufejme jen puritánsky smýšlející, ti se nezasmějí, protože najdou hodně dnes nevhodného obsahu . Kdo se nad tím vším povznese, tak se docela pobavi i když by to mohlo být o dost lepší. ()

Reklama

EddieIron 

všechny recenze uživatele

Lidi, proboha, není to kriminálka! Je to komedie! Proto tam policajty hrají Norbert Lichý a Milan Šteindler. Proto tam opilý policista zasahuje při přepadení banky a proto mu tam můžou pachatelé přivázaní ke kancelářské židli, sjet pod tramvaj. Jestli jste čekali severskou kriminálku nebo akční spektákl, je to vaše chyba. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Minisérii je třeba brát s nadsázkou. Místo kriminálky nám autoři servírují komedii a je to tak dobře v dnešní podělané době. Oddělení vražd je parodie na zaběhaný vzorec kriminálek a vtípky jsou dobré (Lichý, Šteindler). Najde se i pár perliček: "Vy byste měla být Plecitá!" - velice příhodné k prsaté milence zločince. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mile překvapila totální ujetost hlavního hrdiny, Prachař fakt dobrý. Co vytočilo, byl slovník postavy Mirka Vladyky, skutečně nepotřebuji v hlavním vysílacím čase slyšet slovo kur..., a to ještě 2x. Jinak z průměru to nevytáhne ani originální spojení chlastometra detektiva s upjatou policajtskou dceruškou. No uvidíme, co bude dál. ()

Zajímavosti (1)

  • Premiérové uvedení epizody sledovalo 1,02 mil. diváků starších 15 let, což byl nejlepší výsledek večera i celého sobotního dne. (rublik05)

Reklama

Reklama