Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Irský seriál sleduje příběh fiktivní dublinské rodiny zapletené do války gangů a ukazuje na nezlomná rodinná pouta. Seriál nabízí intenzivní dojemný pohled na život rodiny hlavního protagonisty Erica Kinselly (Charlie Cox). Ten představuje komplexní postavu, která se snaží ochránit své nejbližší a přežít v krutém prostředí organizovaného zločinu. Série vyniká poutavým vyprávěním a výbornými hereckými výkony, které postavám a jejich konfliktům poskytují hloubku. Autentičnost seriálu je podtržena irským prostředím a kulturou, což seriálu dodává jedinečný ráz. (Canal+ Action)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

frenkie 

všechny recenze uživatele

Tento irský seriál(byť v kanadské produkci) se vám dostane pod kůži. Tedy, není to nic novátorského, je to prostě další příběh o irských kriminálnících obchodujících s drogami, kde hlavní roli hraje rodinná pospolitost , která musí čelit následkům jisté impulsivnosti jednoho z jejích členů. Vše si dává v tomto seriálu na čas, žádných zběsilých přestřelek a hromadného vraždění se nedočkáte. Naopak, hodně prostoru je zde věnováno postavám, vztahům uvnitř rodiny, hierarchii. Nicméně, vše do sebe postupně zapadá a i na takovou finální katarzi nakonec dojde. Velkou devízou seriálu jsou určitě herecké výkony, na které jsme , ostatně, z ostrovních států tak nějak zvyklí a bereme je už skoro za samozřejmé. Konec seriálu dává tušit, že ještě není úplně hotovo a prostor na další sérii by tu byl. To je ovšem už na tvůrcích, zda nám jí dopřejí nebo ne. Pro mě, každopádně, za 4*. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Telenovela o "hodné" rodině dealerů, násilníků a šmejdů a "zlé" rodině dealerů, násilníků a šmejdů. Má to vše, co má správná telenovela mít - je to pomalé, zdlouhavé, hodně se tam vykecává a samozřejmě se podstatně řeší rodinné a sociální věci. V duchu dnešní doby je to navíc všestranně a dokonale multikulti korektní. Jediným milým zpestřením je, že se tam šmejdi se šmejdama občas kočkují. Pilot mě odradil natolik, že dále už sledovat nebudu. (6%) ()

Reklama

kardi17 

všechny recenze uživatele

Na tenhle titul jsem narazil náhodou na Canal+. Popiska zněla tuctově, ale dal jsem tomu šanci, když jsem zjistil že je obsazený Aidan Gillen. U první série jsem si říkal, co tomu seriálu chybí, aby mě to bavilo ještě více. Ale asi nic, protože jsem shlédl obě série za dva dny. Zajímavá rozmanitost postav, přístup k řešení daných problémů jak v obchodě, tak i v rodině. Za mě tedy ano. Pokud Vás představa sledování další americké kriminálky irituje, tak nemáte co řešit, Rod je přesně pro Vás.  80% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Rodina gangsterů bojující proti jiným gangsterům. Nijak originální téma ve velice slabém zpracování bez výrazných postav nebo poutavého příběhu. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Skvelé, skvelé, skvelé! V tomto mafiánsko - irskom seriály je celá škála emócií a celá škála výrazných hereckých osobnosti a ich výkonov. Tempo seriálu síce nie je tak rýchle a akčné ako by človek čakal, no postupne sa dostávate pod kožu jednotlivým postavám a odhaľujete ich slabosti a silné stránky. Rozhodne by som privítal aj druhú sériu a viac zaujímavých britských hercov, ktorých si človek zamiloval v Game of Thrones alebo Harrym Potterovi. Je vidieť, že ša nejedná o americký seriál na efekt, ale britskú tvorbu do hĺbky a možno by to chcelo taky kompromis aby seriál získal výraznejšie tempo a dramatickejšie akčné scény, no celkovo som bol veľmi spokojný. ()

Galerie (926)

Reklama

Reklama