Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co vůdci stanového městečka zmizí ve městě, pokusí se Mike obnovit pořádek. (SkyShowtime)

Recenze (7)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Přemíra násilí začíná být otupující a místy i trochu nesmyslná. Beru, že finále první řady se trumfuje těžko, ale nevím, jestli je tohle ta správná cesta. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věta, kterou společnost SkyShowtime použila jako obsah ke druhé epizodě druhé sezóny mi toho příliš nedala, protože v ní nenacházím smysl. Na druhou stranu musím uznat, že si díky ní divák užije děj, aniž by mu obsah cokoliv vyspoileroval. I druhý díl jsem ohodnotil pětihvězdím, protože na mě zapůsobil velmi podobně jako ten předchozí. Znovu jsem byl vystaven nepříjemné atmosféře, která se ze seriálu prakticky nevytrácí (naštěstí), boj o moc se ale výrazně přiostřil, což mě znovu přivedlo k mým včerejším úvahám nad policejními postupy v Evropě a ve Státech. Navíc si myslím, že by se nad vyobrazovanými situacemi měli zamyslet čelní BLMáci, protože bych ochotně vsadil cokoliv na to, že pokud jde o lidské ztráty, jsou si černoši největšími nepřáteli a ti odporní bílí rasisti vedle nich vypadají jako jejich dobrodinci. Ale proč by se nad něčím takovým někdo zamýšlel, že jo? Oni to hlavouni samozřejmě moc dobře vědí, ale kdyby to přiznali, mohli by přijít o své fondy. Ale to jsem odbočil; tentokrát jsem byl svědkem toho, že se opravdu nevyplácí pomáhat lidem, zvlášť když o to vlastně nestojí, a seznámil jsem se s dalším Mikeovým vychytralým plánem, který mi jasně ukázal, že by bylo fakt divné, kdybych se u příští epizody nudil. / Poučení: Komu není rady, na toho se vykašli a nezvyšuj si svou stresovou hladinu. ()

Reklama

Dody345 

všechny recenze uživatele

Iris je s prominutím tupá kr*va. Po tom čím si prošla v první série a jak to zakončili, kdy ji Mike zachránil a byl s ní, což se mi vážně líbilo, tak všechno tohle vlastně spláchla do záchodu a řekla si "proč ne, zkusím si to znova". Jako jak šla za Milem a opakovala, že nemá kam jít a že nemá domov, tak co to bylo za kecy? Měla hned 2 lepší možnosti. Zaprvé nový život v novém městě, kde by ji našli i normální práci, případně školu a tak dále. To se ji však nelíbilo, tak utekla za Mikem a že chci být s ním. Tak Mike, že tedy s ní bude a bude ji chránit, ale nechce ji nechávat samotnou, protože se o ní bojí, tak ji jednou nechá u svého bratra, kde ona udělá scénu jako jebn*tá a pak uteče a jde za Milem? Ona celou dobu ví kde byl? Proč to neřekla Mikeovi, aby tam mohl jít a zabít ho/poslat do vězení a pak by mohli být normálně spolu a nemusel se o ní bát? Ji asi nestačil přechod od luxusní prostitutky s bohatými klienty, po striptérku až k obyčejné d*vce, kterou si v jednom době předávali jak měl kdo chuť a nutili ji brát drogy a pak ji za pár drobných dali jinému gangu, nene ona to chce asi zažít celé znovu, když jde za tím, kdo je toho strůjcem. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta cestna "kontrola" eskalovala rychlo a postradala logiku. Zvlast z pohladu sofera....wtf?! Preco?! Prvoplanovost a zaroven hlupost. Druha vec, hrdzavka Iris hybe celym dejom, co je dalsie z hlupych klise, ktore by tak nefungovali. Ach jo...sklamanie, ze si ma v tejto casti Sheridan moc ako divaka nevazi. :) Na strane druhej, kvitujem velkolepu rosadu s leadrami za dohladu toho nekompromisneho a velmi vykonenneho pistolnika. A jasne, ze spolu s DA je to naivne, ale co mi vieme, ake dohody musia v Amerike robit s vodcami gangov, aby udrzali aspon ulice kludne. Som rozpolteny. :) 65% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama