Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) se stane svědkem brutálního zločinu, který ho psychicky srazí až na dno. Z Malloye se stává alkoholik. Aby se zotavil, nastoupí léčbu na rehabilitační klinice pro policisty. Místo, které mu má být útočištěm, se ale brzy promění v děsivé vězení. Když sněhová bouře odřízne kliniku od okolního světa, zemře tu za podivných okolností několik pacientů. Je zřejmé, že uvnitř je vrah a že se teď kdokoli může stát příští obětí. (Magic Box)

(více)

Recenze (274)

joeybarbaro2 

všechny recenze uživatele

Sylvester se opravdu snažil, a proto dávám 2 hvězdičky navíc. scénář není moc originální, ale třeba takový Kris Kristoferson docela potěší. Do té doby než jde Sly do léčebny, tak byl film docela solidní béčko a říkal jsem si, proč to nebylo ksakru v kině, ale pak přišla druhá část a už to šlo skopce ( kromě Sylvestera, ten hrál dobře). Viděl 2x. Scénář 50 %. Režie 50 %. Sylvester Stallone role 70 %. Celkem 45-55 %. P.S. Výlet do hororu se nevydařil. Mise selhala ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone se rozhodl užít si taky trochu charakterního herectví, a přesto, že se mu na tomto poli ani trochu nedaří, šel do toho. Pro spolupráci si vybral hororového specialistu Jima Gillespieho. Z jejich spolupráce vzešel průměrný thriller s hororovou atmosférou, a místy s celkem ucházející invencí, ale časem se z této hry vyloupne jen další unylá vyvražďovačka, kterou ve svém starším hororu "Tajemství loňského léta" zvládal Gillespie mnohem lépe. Přemíra hvězd nižší svítivosti není vůbec k zahození, ale o nějakém zásadním překvapení nemůže být řeč. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

D-Tox by se dal rozdělit na tři části. Na začátku vidíme klasickou kriminálku-honba za vrahem. Potom následuje existencionální drama, kde se Sly neúspěšně snaží ze sebe vyždímat nějaké hlubší emoce a poté přichází vyvražďovačka ve stísněném prostoru, ze kterého není úniku, na téma "vrah je mezi náma a hádejte, kdo přežije." D-Tox, natočený ve widescreen formátu, měl být původně nasazen do kin, ale nakonec po katastrofálních zkušebních projekcích zůstalo jen u VHS. Vinou děravého, omšelého scenáře a vizuálu laciného béčka se chce říci: "Není divu." ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tuctová kriminálka s masovým vrahem se změní na klasickou vyvražďovačku v uzavřeném prostředí odříznutém od světa sněhovou bouří. Scénář, který by bez problémů splodil i patnáctiletý pisálek, opravdu nemá čím překvapit. Nebudu nic nalhávat - na tento snímek jsem se podíval jenom kvůli účasti Slye Stalloneho, pro kterého mám stále... jak to popsat... slabost? A podobný výsledek jsem očekával. Ale propadák to není, to bych do konce nevydržel. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone má sice už svá nejlepší herecká léta za sebou, ale tohle se docela povedlo. Drsnější béčková kriminálka s kvalitní akcí a dobrou závěrečnou temnou půlhodinou. Není to sice žádné veledílo, ale jako napínavá podívaná s atraktivním prostředím, charismatickým odpudivým záporákem a slušným Slyem je to více než uspokojivé. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy si Jake (Sylvester Stallone) řeže žíly na levé ruce, tak když ho kolega veze do detoxikačního centra, má (v autě) zavázanou ruku pravou. (Kytkajitka)
  • Scény ve vánici byly natočeny v Kanadě. (Chatterer)
  • Film byl dotočen již v roce 1999. (Chatterer)

Reklama

Reklama